استانها یزدخبرگزاری مهر

یزد ظرفیت تولید سالانه ۲۱۰ تن گوشت بلدرچین را دارد

محمدرضا غفاریان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پرورش بلدرچین به دلیل هزینه‌های پایین‌تر، سرعت رشد بالا و مقاومت بیشتر نسبت به دام‌های بزرگتر، از مزایای برجسته‌ای برخوردار است.

وی اضافه کرد: با راه‌اندازی واحدهای جدید و پیشرفته، ظرفیت تولید گوشت بلدرچین افزایش یافته و برنامه‌ریزی‌ها برای پرورش و تولید ۲۵۰ هزار قطعه بلدرچین در سال در دستور کار این شهرستان قرار گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا