خبرگزاری میزاندسته بندی: حقوق بشر ، عمومی

کشتار پزشکان غزه؛ نمونه‌ای از تاریخ رژیم صهیونیستی در تحریف قتل‌عام غیرنظامیان

کشتار پزشکان غزه؛ نمونه‌ای از تاریخ رژیم صهیونیستی در تحریف قتل‌عام غیرنظامیان

رژیم صهیونیستی طی دهه‌های گذشته از الگوی آشنایی برای تحریف واقعیت کشتار و قتل‌عام غیرنظامیان فلسطینی استفاده کرده است.

خبرگزاری میزان

کشتار پزشکان و کادر درمان غزه، آخرین مورد از تاریخ طولانی تحریف روایت کشتار غیرنظامیان ازسوی رژیم صهیونیستی است.

به گزارش گاردین، جدیدترین برررسی‌ها و گزارش‌ها نشان می‌دهند که رژیم صهیونیستی در یک ماه گذشته ۱۵ پزشک و نیروی دفاع غیرنظامی فلسطینی را به شهادت رساند؛ الگویی آشنا و دیرپا در پرونده‌های پرمخاطب مربوط به کشتار غیرنظامیان فلسطینی. 

در بیشتر پرونده‌های یادشده، ارتش رژیم صهیونیستی نخست هرگونه دخالت را رد می‌کند؛ در مورد غزه، ارتش رژیم صهیونیستی در چنین پرونده‌هایی مدعی اصابت اشتباه موشک‌های مقاومت و رقم خوردن تلفات جانی می‌شود.

در غیر این‌صورت، ادعا می‌شود که قربانیان از اعضای مقاومت فلسطین بوده‌اند یا قربانی جانبی هدف قرار دادن نیرو‌های مقاومت شده‌اند.

کشتار پزشکان و امدادگران غزه، جدیدترین نمونه از اقدام رژیم صهیونیستی برای تحریف روایت واقعی از یک قتل آشکار است.

در تیراندازی مرگ‌بار نظامیان رژیم صهیونیستی به شیرین ابوعاقله، خبرنگار فلسطینی آمریکایی سرشناس در کرانه باختری در سال ۲۰۲۲ همین روند پیش رفت.

در ابتدا، نفتالی بنت، نخست‌وزیر وقت رژیم صهیونیستی ادعا کرد که ابوعاقله احتمالا بر اثر تیراندازی نیروهای مقاومت فلسطین به شهادت رسیده است؛ یک روز بعد، کابینه رژیم صهیونیستی بیانیه‌ای منتشر کرد که در آن شلیک یکی از نظامیان صهیونیست به ابوعاقله به‌عنوان یک اتهام عجولانه، گمراه‌کننده و غیرمسئولانه محکوم شده بود.

در ادامه ارتش رژیم صهیونیستی تحت فشار شهادت حاضران در صحنه جنایت، پذیرفت که یک نظامی صهیونیست عامل تیراندازی به ابوعاقله بوده است و ادعا کرد که البته هدف ابوعاقله نبوده و این خبرنگار به‌صورت تصادفی هدف قرار گرفت.

تاریخ چند دهه گذشته نشان می‌دهد که ارتش رژیم صهیونیستی به محض به دست آمدن شواهدی برای به چالش کشیدن گزارش آن، داستان خود را تغییر می‌دهد تا نشان دهد که شرایط نتیجه دستور‌های نظامی یا مسائل سیستمی نیست، بلکه یک اشتباه فردی و نه سازمانی است.

توضیح اولیه ارتش رژیم صهیونیستی در مورد کشتار امدادگران فلسطینی در ۲۳ مارس (سوم فروردین)، به دلیل کشف پیکر شهدا در یک گور دسته‌جمعی این بود که وسیله‌های نقلیه آن‌ها بدون چراغ جلو یا سیگنال اضطراری به شکلی مشکوک به سمت نظامیان صهیونیست پیشروی می‌کرد.

این در حالی است که شهادت حاضران در صحنه و فیلم تلفن همراه یکی از پزشکان شهید نشان می‌دهد که این گزارش نادرست است و آمبولانس‌ها با چراغ‌های روشن و با امدادگرانی که جلیقه‌های شناسایی به تن داشتند، در حرکت بودند.

در چنین شرایطی، رژیم صهیونیستی بدون ارائه مدارک، ادعا کرد که شش نفر از شهدا به نحوی با مقاومت فلسطین مرتبط بودند، هرچند در زمان جنایت مسلح نبودند.

هفته گذشته، جلسه‌های توجیهی برای رسانه‌های رژیم صهیونیستی درباره یکی از آشناترین ادعا‌های ارتش رژیم صهیونیستی که در طول سال‌ها استفاده شده است، فاش شد؛ این ادعا که نظامیان صهیونیست احساس می‌کنند که در معرض تهدید هستند و مقاومت فلسطین از آمبولانس‌ها برای اهداف نظامی استفاده می‌کند.

روایت در حال تغییر ارتش رژیم صهیونیستی در چنین مواردی اغلب با ادعا‌های مطرح‌شده توسط حساب‌های کاربری حامی این رژیم در رسانه‌های اجتماعی حمایت می‌شود.

در موضوع کشتار امدادگران در غزه نیز همین اتفاق روی داد، اما تلاش یادشده با صحت‌سنجی رسانه آلمانی دویچه‌وله ناکام ماند.

الگوی مبهم‌سازی تاریخی جنایت‌های رژیم صهیونیستی هدف بزرگ‌تری را دنبال می‌کند: گل‌آلود کردن آب هنگام آغاز تحقیقات.

در نتیجه زمانی که ارتش رژیم صهیونیستی تحقیقاتی را از طریق دفتر دادستان کل نظامی آغاز می‌کند، نتیجه‌ها اغلب مبهم هستند و به‌ندرت به طرح اتهام‌های جدی منجر می‌شوند.

براساس تجزیه و تحلیل یش دین، سازمان حقوق بشری مستقر در اراضی اشغالی در سال گذشته، سازوکار ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی برای بررسی جنایت‌های جنگی احتمالی برای اجتناب از مسئولیت طراحی شده و در عین حال این تصور را ایجاد می‌کند که یک روند بررسی در حال وقوع است.

بررسی یش دین در مورد تمامی شکایت‌های منتقل‌شده به ارتش رژیم صهیونیستی در طول درگیری‌های نظامی بزرگ رژیم صهیونیستی در دهه گذشته، نشان می‌دهد که دست‌کم ۶۶۴ شکایت برای بررسی منتقل شد.

این سازمان می‌گوید که از این میان، ۵۴۲ (۸۱.۶ درصد) رویداد بدون تحقیقات جنایی بسته شده‌اند و فقط ۴۱ مورد (۶ درصد) منجر به تحقیقات جنایی شده است.

این امر باعث شد تا یش دین به این نتیجه برسد که نتایج کار سازوکار اجرای قانون رژیم صهیونیستی در دهه گذشته به‌ندرت تحقیقاتی را علیه سربازان رده پایین‌تر آغاز می‌کند و به‌طور کامل از تحقیق درباره تصمیم‌گیرندگان در سطوح عالی فرماندهی خودداری می‌کند.

همه این‌ها پرسش‌های فوری را در مورد وضعیت رژیم صهیونیستی نه تنها در بخش‌های آشناتر، بلکه این بار در آلمان، یکی از قوی‌ترین حامیان این رژیم در اروپا، برانگیخته است.

کریستین واگنر، سخنگوی وزارت خارجه آلمان، دوشنبه گذشته پس از انتشار فیلم‌های ویدئویی از این حادثه در رابطه با پزشکان گفت: هم اکنون پرسش‌های بسیار مهمی در مورد اقدام‌های ارتش اسرائیل وجود دارد؛ تحقیق و پاسخگویی از عاملان نیازی فوری است و بررسی کامل این حادثه پرسشی است که در نهایت اعتبار قانون اساسی اسرائیل را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

همان‌طور که آموس هارل در اوایل این هفته در روزنامه صهیونیستی هاآرتص پیشنهاد کرد، تمام مانور‌های ارائه‌شده درباره این حادثه ممکن است حقیقت وحشیانه‌تری را پنهان کند: اینکه همه فلسطینی‌های غزه ازجمله غیرنظامیان به‌عنوان تهدیدی برای مواجهه با نیروی مرگ‌بار تلقی می‌شوند.

چند روز پیش ویدئویی پخش شد که در آن فرمانده گردان ارتش رژیم صهیونیستی در حال گفت‌و‌گو با سربازان خود در آستانه بازگشت به منطقه تحت محاصره بود: هر کسی که در آنجا با شما رو‌به‌رو می‌شود دشمن است؛ شما هر کسی را شناسایی می‌کنید، از بین می‌برید.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا