صفحه اصلی زندگی تغذیه و آشپزی

چطور با با فلفل دلمه و هویج خورشت درست کنیم+ فوت و فن

همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس آشپزی طرز تهیه خورشت فلفل دلمه و هویچ را ارائه کرده است با ما همراه باشید.

آماده سازی:۳۰ دقیقه

پخت:یک ساعت و نیم

تعداد: ۲ نفر

مواد لازم:

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

هویج: ۲ عدد

فلفل دلمه کوچک: یک عدد

پیاز: یک عدد متوسط

سینه مرغ: ۲عدد

سیب زمینی بزرگ: یک عدد

گوجه فرنگی متوسط: ۲ عدد

زعفران دم کرده: به میزان لازم

روغن:به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه:

۱: پیاز رنده شده را سرخ کنید تا طلایی شود.

۲: هویج را که به صورت حلقه‌ای خرد شده را به پیاز اضافه کنید. هویچ که کمی تفت داده شد، فلفل دلمه را به آن بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید.

۳: در این مرحله رب، نمک، فلفل سیاه وزردچوبه را داخل مواد بریزید و آنها را تفت دهید تا خامی مواد گرفته شود. بعد از اینکه مواد کمی سرخ شدند، زعفران را به آنها بیفزایید.

۴: مرغ را که از قبل آب‌پز کرده‌اید به سس اضافه کنید و آب مرغ را داخل قابلمه ریخته و با شعله کم اجازه دهید تا خورشت پخته و جا بیفتد. در آخر سیب زمینی خلالی را سرخ کنید و به خورشت بیفزایید.

نکته:

در تهیه این خورشت می‌توان به جای رب گوجه فرنگی از انواع دیگر رب مانند رب انار یا رب آلو هم استفاده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا