اخبار بین المللخبرگزاری تسنیم

وزیر آمریکایی: جنگ با حوثی‌ها ذخایر مهمات ما را تحلیل برد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزیر نیروی دریایی آمریکا جان فیلان، در بیانیه‌ای کتبی در برابر کنگره اعتراف کرد که نیروی دریایی آمریکا، پس از یک سال و نیم جنگ در یمن، با کارخانجات نظامی قراردادهای جدید بسته است تا مهمات بخش هوایی خود را تجدید کند.

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، او گفت که نیروی دریایی آمریکا با کمبود مهمات دفاع هوایی مواجه شده و نیاز فوری به تجدید ذخایر خود دارد.

منابع آمریکایی پیش از این در پنج مارس گذشته گزارش دادند که نیروی دریایی آمریکا در مدت ۱۵ ماه گذشته بیش از ۴۰۰ موشک دفاع هوایی از جمله SM-2، SM-6، SM-3 و ESSM را برای مقابله با حملات پهپادی و موشکی یمنی‌ها شلیک کرده است. این میزان مصرف، بیش از مصرف ۳۰ سال گذشته است.

در این میان هزینه هر موشک SM-6 حدود ۴.۳ میلیون دلار و SM-3 تا ۲۸.۷ میلیون دلار است. این هزینه‌ها فشار مالی زیادی بر نیروی دریایی وارد کرده‌اند.

جان فیلان در ۲۷ فوریه ۲۰۲۴ در جلسه تأیید صلاحیت خود نیز به کنگره اعلام کرده بود که نیروی دریایی آمریکا با کمبود خطرناک مهمات مواجه است و نیاز فوری به تجدید ذخایر دارد.

پیش از آن در دوره جو بایدن وزیر نیروی دریایی وقت آمریکا «کارلوس دل تورو» در ۱۶ آوریل ۲۰۲۴ به کنگره گفته بود که نیروی دریایی آمریکا نزدیک به ۱ میلیارد دلار برای مهمات هزینه کرده و نیاز به بودجه اضافی برای تجدید ذخایر دارد.

در این راستا وبسایت Task & Purpose در گزارشی نوشت که به دلیل هزینه‌های بالا، نیروی دریایی به استفاده از موشک‌های ارزان‌تر مانند Sidewinder و Hellfire روی آورده است. همچنین، از گلوله‌های توپ ۵ اینچی و پرتابه‌های فوق‌سرعت برای مقابله با پهپادهای حوثی استفاده می‌شود.

در تاریخ ۱۶ اردیبهشت آمریکا و دولت صنعاء بر سر آتش‌بس به توافق رسیدند، نبرد هوایی و موشکی که از ۲۵ اسفند آغاز شده بود. تقریبا تمامی محافل غربی اذعان دارند که آمریکا در یمن متحمل شکست شد و به هیچ کدام از اهداف خود نرسید. آتش‌بسی که با عصبانیت تل‌آویو نیز همراه شد.

انتهای پیام/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا