اقتصادیخبرگزاری دانشجو

منطق آزادسازی صادرات مرغ چیست؟ / قیمت هر کیلو مرغ در پایتخت به بیش از ۱۰۰ هزار تومان رسید

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رصد بازار نشان از آن دارد که قیمت هر کیلو مرغ غیر منجمد در خرده فروشی‌های تهران به حدود ۱۰۵ هزار تومان رسیده است. این در حالی است که قیمت هر کیلو مرغ در ابتدای سالجاری بین ۷۰ تا ۷۵ هزار تومان بود. این افزایش قیمت حدود ۳۰ درصدی مرغ در حالی رخ می‌دهد که نهاده‌های دامی با ارز ۲۸ و ۵۰۰ تومانی از ابتدای سال در حال تامین است و هیچ تغییری در فرآیند تامین آن اتفاق نیافتاده است.  

نکته حائز اهمیت اینجاست که نرخ مصوب هر کیلو مرغ ۸۳ هزار و ۵۰۰ تومان است که با این نرخ نمی‌توان حتی در میدان‌های میوه و تره بار شهرداری مرغ پیدا کرد.  

با وجود انتقادات گسترده به رشد قمیت مرغ، حالا محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی خبر از آزاد شدن صادرات مرغ به دلیل جوجه ریزی مطلوب داده است.  

وی گفته است به منظور تعادل‌بخشی و تنظیم بازار، برای ۱۷ هزار تن مرغ مازاد تولیدی مجوز صادرات اخذ شده است.  

سوال اینجاست که چگونه مرغی که با نهاده دولتی تولید و تامین می‌شود می‌تواند صادر شود؟ در شرایطی که کشور از کمبود منابع ارزی رنج می‌‎برد قرار است، یارانه مرغ به دیگر کشور‌ها بدهیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا