استانها قزوینخبرگزاری مهر

تولید ۱۸ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان قزوین

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد میربابایی اظهار کرد: در شش ماهه نخست سال جاری ۱۸ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای صنعت دامپروری فعال استان قزوین تولید شده است.

وی افزود: این میزان گوشت قرمز تولید شده در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۷ هزار و ۷۰۰ تن بوده حدود دو درصد رشد داشته است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین بیان کرد: این مقدار گوشت قرمز در سه میلیون و ۴۰۰ هزار واحد دامی استان قزوین تولید شده است.

میربابایی پیش بینی کرد تا پایان سال جاری ۳۸ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری این استان تولید شود.

گفتنی است تأمین مستمر نهاده‌های دامی و اتخاذ سیاست‌های حمایتی همچون تأمین سرمایه در گردش ارزان قیمت می‌تواند به پایداری تولید و تحقق دستیابی به خودکفایی در این صنعت منجر شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا