اخبار بین المللخبرگزاری تسنیم

آمار هولناک از مرگ بر اثر گرسنگی در غزه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که در سایه نابودی زیرساخت‌های بهداشتی نوار غزه توسط رژیم اشغالگر و تداوم حملات وحشیانه این رژیم علیه غیرنظامیان، امکان ارائه آمار دقیق از قربانیان در همه سطوح وجود ندارد و همچنین نمی‌توان تعداد دقیق کسانی که بر اثر گرسنگی و قحطی جان خود را در این باریکه از دست داده‌اند تخمین زد، دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه شب گذشته با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که سیاست جنایتکارانه گرسنگی اعمال شده توسط صهیونیست‌ها علیه غزه، منجر به مرگ ۳۲۶ نفر به دلیل سوء تغذیه و کمبود غذا و دارو و بیش از ۳۰۰ مورد سقط جنین میان زنان باردار طی ۸۰ روز گذشته از زمان آغاز محاصره ظالمانه رژیم اشغالگر ضد این باریکه شده است.

صدها مورد مرگ بر اثر گرسنگی تنها در ۸۰ روز

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه با ابراز نگرانی عمیق از اوضاع انسانی فاجعه بار در این باریکه به دلیل اجرای مداوم سیاست گرسنگی سیستماتیک توسط صهیونیست‌ها و جلوگیری از ورود غذا، تجهیزات پزشکی و سوخت از ۸۰ روز قبل تاکنون، تاکید کرد: این یک جنایت آشکار و کامل بوده و معادل با نسل کشی است و ابعاد فاجعه انسانی بزرگی که جان بیش از دو میلیون و چهارصد هزار نفر را تهدید می‌کند، نشان می‌دهد.

این نهاد دولتی غزه افزود: از دوم مارس ۲۰۲۵ اشغالگران اجازه ورود حتی یک کامیون حامل کمک‌های انسانی یا سوخت را به نوار غزه نداده‌اند و این در حالی است که طی این مدت غزه نیاز به دست کم ۴۴ هزار کامیون حامل کمک‌های انسانی برای تامین حداقل نیازهای اولیه مردم داشت. جلوگیری از ورود این کمک‌ها با بسته شدن کامل همه گذرگاه‌ها، نقض آشکار قوانین و هنجارهای بین‌المللی در برابر چشم و گوش جامعه جهانی به شمار می‌رود.

در ادامه این بیانیه آمده است: اوضاع انسانی در نوار غزه به معنای واقعی کلمه به سطح فاجعه باری رسیده و وخامت اوضاع را می‌توان در تعداد بالای مرگ و میرها مشاهده کرد. تاکنون طبق آمار رسمی ۵۸ مورد مرگ بر اثر گرسنگی و ۲۴۲ مورد مرگ به دلیل کمبود غذا و دارو در نوار غزه به ثبت رسیده است. علاوه بر آن ۲۶ بیمار به دلیل عدم دریافت تغذیه مناسب جان خود را از دست داده‌اند و بیش از ۳۰۰ مورد سقط جنین هم میان زنان باردار به دلیل کمبود مواد مغذی لازم طی ۸۰ روز گذشته به ثبت رسیده است.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه در ادامه تصریح کرد: از همه کشورهای جهان، جامعه بین‌المللی، سازمان ملل متحد و نهادهای حقوق بشری می‌خواهیم تا سکوت شرم آور خود را بشکنند و قبل از اینکه خیلی دیر شود اقدامات فوری و جدی برای بازگشایی همه گذرگاه‌های غزه و نجات جان صدها هزار غیرنظامی انجام دهند. از دیوان کیفری بین المللی و سازمان‌های حقوقی هم می‌خواهیم تا مسئولیت‌های اخلاقی و قانونی خود را در پیگرد قانونی سران جنایتکار صهیونیست به عنوان جنایتکاران جنگی و محاکمه آنها بر عهده بگیرند.

مرگ ۲۶ نفر بر اثر گرسنگی طی ۲۴ ساعت

از طرف دیگر، سازمان دیده‌بان حقوق بشر اروپا مدیترانه هم در گزارشی به همین منظور اعلام کرد که تنها ظرف ۲۴ ساعت گذشته ۲۶ فلسطینی از جمله ۹ کودک در غزه به دلیل گرسنگی و محرومیت از درمان جان خود را از دست داده‌اند و آمار مرگ و میر بر اثر گرسنگی و کمبود دارو به شکل وحشتناکی در حال افزایش است.

این سازمان حقوق بشری تاکید کرد: افزایش شدید آمار مرگ و میر در میان سالمندان، بیماران و کودکان غزه نتیجه شرایط مرگباری است که اسرائیل عامدانه برای کاهش جمعیت این باریکه اعمال کرده است. این شرایط شامل جنایات گرسنگی عامدانه، تحمیل رنج شدید و محرومیت سیستماتیک از مراقبت‌های بهداشتی در سایه محاصره کامل علیه غزه می‌شود.

سازمان مذکور تاکید کرد که فقدان ساز و کار و زیرساخت‌های موثر در وزارت بهداشت غزه موجب می‌شود تا نتوانیم آمار دقیق افرادی را که بر اثر گرسنگی و عدم دریافت درمان جان خود را از دست می‌دهند، ثبت کنیم و در اغلب موارد، این گونه مرگ و میرها تحت عنوان مرگ طبیعی ثبت می‌شود.

در ادامه این گزارش به مانور نمایشی آمریکا و رژیم صهیونیستی در ورود کمتر از ۹ کامیون حامل کمک‌های انسانی به غزه اشاره شده و آمده است: میزان کمکی که اسرائیلی‌ها سعی دارند اجازه ورود آن به غزه را بدهند در مقایسه با نیازهای اضطراری روزانه تنها قطره‌ای در برابر اقیانوس بوده و اصلاً مشخص نیست که آیا کمکی وارد غزه می‌شود یا نه.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا