گروگانگیری معیشت ۵۱۰هزار کارگر فلسطینی بهسبک صهیونیستها

به گزارش «یافا ذیب»، خبرنگار تسنیم در کرانه باختری، برای بسیاری از کارگران فلسطینی ماه می و روز جهانی کارگر یادآور مصائب کارگرانی است که هر روز پشت دیوار حائل و سیم خاردارها و پستهای ایست و بازرسی مورد آزار و اذیت و تحقیر صهیونیستها قرار میگیرند.
از آغاز نبرد طوفان الاقصی تا امروز افزایش نرخ بیکاری و اخراج هزاران کارگر فلسطینی از مشاغلشان در داخل سرزمینهای اشغالی باعث تشدید بحران اجتماعی و اقتصادی برای دهها هزار خانواده فلسطینی ساکن کرانه باختری شده است.
بنابر آمارهای اعلامشده از سوی «شاهر سعد»، دبیرکل اتحادیه عمومی سندیکاهای کارگران فلسطین بیش از ۵۱۰ هزار کارگر فلسطینی از کار بیکار شدهاند و حدود ۱۶ ماه است که هیچ حقوقی دریافت نکردهاند.
وی افزود: علاوه بر این دستکم ۱۳ کارگر فلسطینی شاغل در داخل اراضی اشغالی ۱۹۴۸ با گلوله مستقیم نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدهاند.
میان دهها هزار کارگر فلسطینی که با تحمل مصائب و مشقتهای فراوان برای کسب لقمهای نان راهی اراضی ۱۹۴۸ اشغالی میشوند، داستان ایهاب، جوان فلسطینی نمونهای از سرنوشت تلخ کارگران فلسطینی بهشمار میآید.
«ایهاب عمر» یکی از کارگران فلسطینی ساکن شهر رامالله بود که با کار بهروی دستگاه برش سنگ در داخل سرزمینهای اشغالی زندگی خود را میگذراند؛ اما بهواسطه بریده شدن شکم و دستانش بهوسیله این دستگاه، اکنون هفتههاست که ضمن محرومیت از هرگونه درآمدی با بازگشت به کرانه باختری، دوران نقاهتش را کنار خانوادهاش سپری میکند.
وی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در کرانه باختری میگوید: من در سرزمینهای اشغالی با سنگ پرس (دستگاه برش سنگ) کار میکردم و کارم بسیار سخت و طاقتفرسا بود؛ یک بار دیسک دستگاه بهعکس چرخید و به شکم و دستم برخورد کرد و من بهشدت آسیب دیدم، در آن لحظه با مشاهده خونریزی بدنم به دیوار تکیه دادم و مطمئن نبودم از کدام قسمت بدنم آسیب دیدم یا دچار شکستگی شدم.
وی با توجه به روند بهبودیاش دوست داشت با یافتن شغلی مناسب در کرانه باختری برای همیشه در این منطقه و کنار خانوادهاش باقی بماند اما با توجه به نبود فرصتهای شغلی فراوان برای جوانان فلسطینی در این منطقه انتظار میرود که وی بار دیگر مجبور شود برای تأمین مخارج زندگی خانوادهاش پس از بهبودی بار دیگر راهی سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸ شود.
قصه ایهاب عمر با هزاران کارگر دیگری که رژیم صهیونیستی تمام درها را بهروی آنان بسته است و هیچگونه منبع درآمدی ندارند و هیچکس حامی آنها نیست و جایگزینی هم ندارند، فرقی ندارد.
در اینجا صحبت از ایستادگی و مقاومت کارگران فلسطینی است که هر روز سپیدهدم از ایست و بازرسیها آغاز میشود و شبها با مصدومیت، بازداشت و یا بازگشت با جیب خالی به خانه به پایان میرسد.
هزاران کارگر فلسطینی هر روز صبح با عبور از دیوار حائل که سمبل تبعیض نژادی اسرائیل است و آنها را از داشتن یک زندگی شرافتمندانه محروم کرده است، با تحمل مصائب فراوان و تحقیر و خطرات جان خود را برای لقمهای نان به خطر میاندازند تا شاید بدین شکل بتوانند اندکی از بار فشارهای مالی بر خانواده خویش بکاهند.
انتهای پیام/+