خبرگزاری میزاندسته بندی: حقوق بشر ، عمومی

طرح رژیم صهیونیستی برای اخراج فلسطینی‌ها از غزه

طرح رژیم صهیونیستی برای اخراج فلسطینی‌ها از غزه

رژیم صهیونیستی درحال انجام مذاکرات پیشرفته با چندین کشور آفریقایی برای پیاده‌سازی پاکسازی قومی ساکنان غزه تحت پوشش یک طرح مهاجرت داوطلبانه ادعایی است.

خبرگزاری میزان

روزنامه عبری‌زبان معاریو گزارش کرد که رژیم صهیونیستی درحال مذاکره پیشرفته با چندین کشور آفریقایی برای دستیابی به توافق‌هایی برای پذیرش آوارگان اجباری غزه است. 

این تلاش بخشی از طرح گسترده‌تر پاکسازی قومی غزه است که به‌عنوان طرح مهاجرت داوطلبانه مطرح شده است.

به گزارش معاریو، این مذاکرات با هماهنگی کامل آمریکا درحال انجام است.

این پس از آن صورت می‌گیرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اجرای طرح آوارگی غزه را (که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مطرح کرده بود) به‌عنوان شرط جدید پایان جنگ علیه غزه اعلام کرد. این نخستین‌بار است که نتانیاهو چنین درخواستی را به‌طور علنی مطرح می‌کند. 

براساس برخی گزارش‌ها، چندین کشور آفریقایی تمایل اولیه خود را برای پذیرش آوارگان اجباری غزه ابراز کرده‌اند. با این حال، این کشور‌ها شرایط مختلفی را در ازای این موضوع مطرح کرده‌اند؛ از کمک مالی مستقیم گرفته تا حمایت سیاسی آمریکا در مسائل دیپلماتیک غیرمرتبط. 

رژیم صهیونیستی برخی از این خواسته‌ها را رد کرده و مذاکرات جاری با هدف یافتن سازش‌های مورد قبول طرفین در جریان است.

ظاهرا این پیشنهاد شامل یک چارچوب اسکان مجدد دقیق برای ایجاد شهر‌های اختصاصی برای آوارگان فلسطینی است.

منابعی که در تهیه پیش‌نویس این طرح مشارکت داشتند به معاریو گفتند که موج نخست افراد آواره اجباری به‌عنوان آنچه سفیران موفقیت خوانده شده، برای تشویق خروج بیشتر از غزه دسته‌بندی خواهند شد.

براساس این گزارش، بودجه طرح پاکسازی قومی بین رژیم صهیونیستی، آمریکا و طیف وسیعی از سازمان‌های بین‌المللی تقسیم خواهد شد. در میان این سازمان‌ها، گروه‌هایی وجود دارند که متعهد به جمع‌آوری کمک‌های مالی و کمک به ساخت زیرساخت‌ها برای حمایت از این برنامه شده‌اند.

همکاری متحد رژیم صهیونیستی برای اخراج فلسطینی‌ها

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا طی سفر اخیر خود به کشور‌های حاشیه خلیج فارس با اشاره به وضعیت در نوار غزه مدعی شده بود که رنج مردم این باریکه برای او غم‌انگیز است و تلاش خواهد کرد که به این رنج‌ها پایان دهد.

در همین حال، منابع آگاه به‌تازگی طرح ترامپ را برای آینده غزه افشا کردند؛ این طرح نه تنها به درد و رنج مردم غزه پایان نمی‌دهد، بلکه به نقض حقوق بشر منجر می‌شود.

منابع آگاه به اِن‌بی‌سی گفتند که دولت آمریکا درحال کار بر روی طرحی برای اخراج دائمی حداکثر یک میلیون فلسطینی از نوار غزه به لیبی است.

منابعی که به‌طور مستقیم از این طرح مطلع بودند و همچنین یک مقام سابق آمریکایی گفتند که این طرح به اندازه‌ای به‌صورت جدی در دست بررسی است که واشنگتن آن را با مقام‌های لیبی درمیان گذاشته است.

این منابع گفتند که دولت آمریکا در ازای اسکان فلسطینی‌ها احتمالا میلیارد‌ها دلار از دارایی‌های لیبی را که بیش از یک دهه پیش مسدود کرده بود، آزاد خواهد کرد.

منابع اضافه کردند که هیچ توافق نهایی حاصل نشده و رژیم صهیونیستی در جریان مذاکرات دولت آمریکا قرار گرفته است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که مقام‌های آمریکایی هنوز نمی‌دانند که چگونه باید فلسطینی‌ها را مجبور به خروج از غزه و جابه‌جایی به لیبی کنند.

اما براساس گزارش‌ها، یکی از ایده‌هایی که مقام‌های دولتی آمریکا درمورد آن بحث کرده‌اند، ارائه مشوق‌های مالی به فلسطینی‌ها مانند مسکن رایگان و کمک هزینه تحصیلی است.

تلاش‌های قبلی ترامپ برای بیرون راندن مردم غزه از سرزمین خود

منابع مطلع از این طرح گفتند، طرحی که مورد بحث است، بخشی از چشم‌انداز دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای غزه پس از جنگ است؛ او در ماه فوریه (بهمن/اسفند) گفته بود که آمریکا به‌دنبال مالکیت و بازسازی غزه به‌عنوان چیزی است که او ریویرای خاورمیانه (مکان تفریحی و گردشگری) توصیف کرد. 

ترامپ گفته بود که برای دستیابی به هدف خود برای آنچه بازسازی غزه خوانده، فلسطینی‌های ساکن این باریکه باید به‌طور دائم در جای دیگری اسکان داده شوند.

ترامپ در ماه فوریه در دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخست‎وزیر رژیم صهیونیستی در کاخ سفید مدعی شده بود: فکر می‌کنم به مکان دیگری نیاز داریم. فکر می‌کنم باید مکانی باشد که مردم را خوشحال کند.

او همچنین گفته بود: فکر می‌کنم دیگر مردم نباید به غزه بازگردند. 

طرح ترامپ که برخی از دستیاران ارشد او، ازجمله مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا را هنگام اعلام آن غافلگیر کرد، انتقاد متحدان عرب آمریکا و قانونگذاران آمریکایی از هر ۲ حزب را به‌دنبال داشت. 

آمریکا و رژیم صهیونیستی در ماه مارس (اسفند/فروردین) همچنین پیشنهاد مصر را برای بازسازی غزه بدون جابه‌جایی فلسطینی‌ها رد کردند. 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا