اشتباه تکراری و مانور نمایشی اسرائیل در تجاوز به یمن

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که به دنبال حمله موشکی مهم نیروهای مسلح یمن به فرودگاه بن گوریون در تل آویو، بامداد امروز جنگندههای رژیم صهیونیستی در کنار جنگندههای آمریکایی، حملاتی را به مناطق غیرنظامی در یمن انجام دادند، بسیاری از تحلیلگران معتقدند که این حملات بیهوده بوده و تاثیری بر معادلات ایجاد شده توسط یمن ندارد.
بامداد امروز ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که با هماهنگی آمریکا چندین حمله هوایی به یمن انجام داده که در واکنش به حمله موشکی روز یکشنبه این کشور به فرودگاه بن گوریون در تل آویو بوده است.
ارتش رژیم اشغالگر گزارش داد که جنگندههای آن اهداف یمنیها را در بندر الحدیده در غرب یمن بمباران کرده و این حمله یک کارخانه سیمان در شرق الحدیده را هم هدف قرار داد.
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که ۳۰ جنگنده اسرائیلی در حملات به یمن شرکت داشتهاند. یک منبع امنیتی اسرائیلی گفت که در جریان حمله به یمن از ۴۸ بمب استفاده شده و بیش از ۱۰ هدف مورد حمله قرار گرفته است.
اشتباه تکراری آمریکا و اسرائیل در مانور نظامی نمایش در یمن
در این زمینه سرتیپ الیاس حنا، کارشناس امور نظامی و راهبردی منطقه در گفتگو با الجزیره اظهار داشت: اینکه حملات اسرائیل به اهدافی در یمن، جنبش انصارالله را از ادامه عملیاتهای آن منصرف میکند، توهمی بیش نبوده و اسرائیل اگر اقدام نظامی در یمن انجام میدهد باید در خدمت یک استراتژی سیاسی باشد که این استراتژی هم وجود ندارد.
وی افزود: این ششمین باری است که رژیم صهیونیستی اهدافی را که قبلاً در یمن هدف قرار داده بود، مورد حمله قرار میدهد. اما مطمئناً این حملات نمیتواند عامل بازدارندهای برای متوقف کردن عملیاتهای یمن باشد و حملهای که این کشور دو روز قبل به فرودگاه بن گوریون و قلب امنیتیترین مرکز رژیم صهیونیستی انجام داد، برای اینکه پیامدهای استراتژیک و ژئوپلیتیکی هرگونه تحرک نظامی اسرائیل علیه یمن روشن شود، کافیست.
این کارشناس عرب زبان خاطرنشان کرد: علت ناکامی رژیم صهیونیستی در تعیین این استراتژی، آن است که هیچگونه دانش و رویکرد سیاسی موثری میان اسرائیلیها برای حل معضل یمن وجود ندارد؛ حتی با وجود اینکه آمریکاییها در راستای حمایت از اسرائیل، از نزدیک به ۵۰ روز گذشته حملات مداومی را علیه یمن انجام میدهند و میلیاردها دلار هزینه متحمل شدهاند، اما هیچ تغییری در معادله درگیری با یمن حاصل نشده است.
الیاس حنا خاطرنشان کرد: همکاری میان تل آویو و واشنگتن امری بدیهی است؛ زیرا اسرائیل بخشی از فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه به شمار میرود که به این کشور امکان دسترسی به اطلاعات و امکانات لجستیکی را میدهد. علاوه بر آن، رژیم صهیونیستی از طریق رادار با همه یگانهای نظامی آمریکا ارتباط دارد و ایالات متحده طی دو ماه گذشته بیش از هزار حمله هوایی علیه یمن انجام داده است.
این کارشناس امور راهبردی اینگونه نتیجه گرفت که با وجود توسعه اطلاعات تاکتیکی آمریکا، اما بانک اهداف این کشور در یمن عاری از مراکز ثقل ارتش یمن بوده و بنابراین تاثیری بر قدرت نظامی این کشور هم ندارد.
انتهای پیام/