خبرگزاری میزاندسته بندی: حقوق بشر ، عمومی

هوش مصنوعی در خدمت رژیم صهیونیستی برای جاسوسی از فلسطینیان

هوش مصنوعی در خدمت رژیم صهیونیستی برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی طی ماه‌های گذشته به‌طور گسترده‌ای داده‌های مربوط به گفت‌و‌گو‌های خصوصی فلسطینی‌ها در فضای مجازی را جمع‌آوری کرده و از آن برای توسعه مدل جدید هوش مصنوعی برای هدف قرار دادن آنها استفاده کرده است.

خبرگزاری میزان

ارتش رژیم صهیونیستی با همکاری شرکت‌های فناوری آمریکایی درحال توسعه یک ابزار هوش مصنوعی برای تجزیه‌وتحلیل، ترجمه و خلاصه کردن متون مربوط به داده‌های نظارتی میلیون‌ها مکالمه عربی فلسطینی‌ها است. 

رسانه‌های غربی فاش کرده‌اند که تیم جنگ سایبری اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی درحال توسعه ابزار هوش مصنوعی مدل زبان بزرگ (LLM) برای تجزیه‌وتحلیل داده‌ها و تولید متن است. این گروه LLM را با استفاده از حجم زیادی از اطلاعات جمع‌آوری شده درمورد فلسطینی‌هایی که تحت اشغال زندگی می‌کنند، آموزش می‌دهد. 

این مدل در نیمه دوم سال گذشته آموزش دید و قرار بود تا ژوئن سال جاری (خرداد/تیر ۱۴۰۴) به کار گرفته شود. مزیت اصلی آن توانایی آن در ارزیابی سریع حجم عظیمی از داده‌های جاسوسی و پاسخگویی به پرسش‌ها در مورد افراد خاص است. LLM این پتانسیل را دارد که محکومیت و زندانی‌شدن فلسطینیان را افزایش دهد.

رژیم صهیونیستی درحال حاضر از مدل‌های زبانی کوچک‌تر برای این منظور استفاده می‌کند.

رژیم صهیونیستی چگونه داده‌های جاسوسی را جمع‌آوری کرد؟

ارتش رژیم صهیونیستی با جاسوسی از غیرنظامیان عادی در مناطق اشغالی، حجم زیادی از مکالمه‌های خصوصی را از طریق فناوری هوش مصنوعی توسعه‌یافته در آمریکا جمع‌آوری کرد. 

تحلیلگران می‌گویند که فناوری آمریکا توانایی نیرو‌های اشغالگر را برای ردیابی اهداف در غزه و لبنان ارتقا داده است. با این حال، استفاده از مدل‌های تجاری هوش مصنوعی ساخت آمریکا در نبرد، خطر افزایش تلفات غیرنظامی را نیز به حداکثر می‌رساند. این جنبه از استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی جنگی نگرانی‌های جدی درمورد تاثیر فناوری‌های جنگی هوش مصنوعی بر جمعیت غیرنظامی ایجاد می‌کند.

درحالی که ارتش آمریکا مدت‌هاست شرکت‌های خصوصی را برای ایجاد سلاح‌های خودمختار سفارشی استخدام کرده، جنگ‌های اخیر رژیم صهیونیستی این ابزار جاسوسی و نبردی هوش مصنوعی را برای استفاده گسترده‌تر آماده کرده و نگرانی‌های قبلی درباره هزینه غیرنظامی بالای این ابزار‌ها را نادیده گرفته است. 

گزارش‌های منتشرشده از رسانه‌ها و شرکت‌های فناوری خصوصی تایید کرده‌اند که رژیم صهیونیستی تلاش‌هایی را برای دستیابی به فناوری جاسوسی پیش از ۷ اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲) آغاز کرده بود.

با این حال، ارتش رژیم صهیونیستی شروع به استخدام کارشناسانی از شرکت‌های فناوری مانند گوگل، متا و مایکروسافت برای ایجاد یک گنبد جاسوسی برای رهگیری مکالمه‌های خصوصی فلسطینی‌ها و توسعه مدل‌های زبانی پس از اکتبر ۲۰۲۳ کرد. 

تحقیقات آسوشیتدپرس نشان داد که ارتش رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ غزه استقرار فناوری هوش مصنوعی خود را با استفاده از ابزار‌های مایکروسافت و اوپن‌ای‌آی OpenAI افزایش داده است.

این گزارش برخطر تلفات انسانی در مقیاس انبوه به‌دلیل داده‌های نادرست یا الگوریتم‌های معیوب تاکید کرد. 

این یافته‌ها به آغاز تحقیقات درمورد دخالت سیلیکون‌ولی (محل استقرار شرکت‌های فناوری آمریکایی) در جنگ خودکار و پیامد‌های نقش فناوری در تسهیل اقدام‌های نظامی غیراخلاقی و غیرقانونی منجر شده است. استفاده ارتش رژیم صهیونیستی از هوش مصنوعی از اکتبر ۲۰۲۳ حدود ۲۰۰ برابر شده و حجم داده‌های ذخیره‌شده در سرور‌های مایکروسافت تا جولای ۲۰۲۴ (تیر/مرداد ۱۴۰۳) ۲ برابر شده بود.

استفاده ارتش رژیم صهیونیستی از سرور‌های کامپیوتری بزرگ مایکروسافت تنها در ۲ ماه اول جنگ حدود دو سوم افزایش یافت. این گزارش نشان داد که پیامد‌های این افشاگری می‌تواند تاثیر زیادی بر آینده جنگ خودکار بگذارد. 

رژیم صهیونیستی با جمع‌آوری مقدار قابل توجهی از اطلاعات جاسوسی درحال حاضر از مجموعه گفت‌و‌گو‌های خصوصی فلسطینی‌ها استفاده می‌کند. اشغالگران درحال ایجاد یک ابزار هوش مصنوعی با حمایت یک تیم جنگ سایبری در اداره اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی هستند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا