صفحه اصلی زندگی تغذیه و آشپزی

چطور پاپ‌کورن خانگی درست کنیم؟ + فوت و فن

همشهری آنلاین: با اضافه کردن طعم‌دهنده‌ها می‌توانید پاپا کورن‌های متنوع مثل فلفلی یا پنیری آماده کنید.

نام: پاپ‌کورن خانگی

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه

مواد لازم:

دانه ذرت: یک لیوان

روغن آفتابگردان: ۵ قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

دستور تهیه:

۱. روغن را در یک قابلمه استیل یا هر قابلمه نازک دیگری بریزید و تا داغ‌شدن روغن، آن را حرارت دهید.

۲. دانه‌های ذرت را با ادویه به روغن داغ‌شده درون قابلمه اضافه کنید.

۳. وقتی صدای ترکیدن نخستین ذرت‌ را شنیدید، حرارت شعله را کمتر کنید و تا زمانی که تمام ذرت‌ها نترکیده‌اند، در قابلمه را برندارید.

۴. با تمام‌شدن صدای ترکیدن ذرت‌ها، شعله را خاموش و پاپ‌کورن را به ظرف مناسب منتقل کنید.

نکته: قراردادن دانه‌های ذرت در جای مرطوب باعث می‌شود ذرت‌ها حتی در روغن داغ هم به‌خوبی باز نشوند یا بسوزند.

چطور پاپ‌کورن خانگی درست کنیم؟ + فوت و فن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا