مقصد بعدی موشک هایپرسونیک یمن، امارات و عربستان خواهد بود/ به همکاری نظامی با ایران افتخار میکنیم + فیلم

سخنگوی سابق وزارت بهداشت یمن در گفتگوی اختصاصی با دانشجو:
گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو؛ رئوف توکلی: یکی از تحولات مهمی که توجهات بسیاری را به خود جلب کرده، حمله موشکی یمن به سرزمینهای اشغالی با استفاده از موشک هایپرسونیک است؛ موشکهایی که با سرعت بسیار بالا و قدرت تخریب فراوان، توانستند پیامهای مهمی برای دشمنان و دوستان یمن در سراسر جهان ارسال کنند.
یوسف الحاضری، سخنگوی سابق وزارت بهداشت یمن و از چهرههای برجسته مقاومت یمن، در گفتگویی تفصیلی با خبرگزاری دانشجو به بررسی پیامدهای این حمله و ابعاد مختلف آن پرداخته است. در این گفتگو، الحاضری به تفصیل درباره اهمیت این حمله برای دشمنان یمن، از جمله رژیم صهیونیستی و ائتلاف عربی به رهبری عربستان سعودی و امارات متحده عربی، صحبت میکند. همچنین، او بر حمایتهای مستمر یمن از فلسطین و نقش محوری این کشور در محور مقاومت تأکید میکند.
متن این گفتگو بدین شرح است:
خبرگزاری دانشجو: آقای الحاضری، حمله موشکی اخیر یمن با استفاده از موشکهای هایپرسونیک پیامهای متعددی را به همراه داشته است. به نظر شما مهمترین پیام این حمله برای دشمنان چیست؟
یوسف الحاضری: این حمله پیام بسیار روشنی برای دشمنان ما داشت. در واقع، پیام اول این است که سیستمهای موشکی و دفاعی دشمنان ما شکننده هستند. این سیستمها قادر به مقابله صددرصدی با حملات موشکی نیستند، حتی ممکن است عملکرد آنها به ۵۰ درصد هم نرسد. ما نمونه این ضعف را در حملات انتقامی جمهوری اسلامی ایران پس از هدف قرار دادن کارشناسان ایرانی و سفارت ایران در دمشق دیدهایم. در آن حملات، بیشتر موشکهای ایران به اهدافشان رسیدند و این موضوع نشاندهنده شکست سیستمهای دفاعی دشمنان است.
خبرگزاری دانشجو: این پیام فقط برای دشمنان است یا دوستان هم پیامهایی از این حمله دریافت کردند؟
یوسف الحاضری: بله، پیام دوم این حمله به دوستان ما، بهویژه برادران و عزیزانمان در غزه و فلسطین است. همانطور که سید عبدالملک در روزهای ابتدایی عملیات “طوفان الاقصی” تأکید کرد، ما میخواهیم به مردم فلسطین بگوییم که تنها نیستند. مردم یمن و تمام آزادگان امت اسلامی در کنار آنها هستند. خداوند نیز با آنها است و ما با تمام امکانات و سلاحهایی که در اختیار داریم، از جمله موشکها، به حمایت از آنها ادامه خواهیم داد.
پیام سوم این حمله مخصوص دشمنان ما و بهویژه رژیم صهیونیستی است. پیام ما برای آنهایی که در سرزمینهای اشغالی فلسطین زندگی میکنند این است که شما اصلاً در امنیت نیستید. سرزمینی که در آن زندگی میکنید غصبشده و متعلق به شما نیست. باید هرچه زودتر این سرزمین را ترک کنید، چرا که ما به هدف قرار دادن منابع اقتصادی، کشتیهای تجاری و زیرساختهای شما ادامه خواهیم داد. ما غیرنظامیان را هدف قرار نمیدهیم، اما تلاش میکنیم تا زیرساختهای اقتصادی دشمن را فلج کنیم و آنها را به مرحلهای برسانیم که مجبور به ترک سرزمینهای اشغالی شوند.
خبرگزاری دانشجو: آیا پیامی برای داخل یمن نیز وجود دارد؟ به هر حال مردم یمن سالهاست که تحت شدیدترین تحریمهای بینالمللی قرار دارند.
یوسف الحاضری: بله، پیام چهارم این حمله برای مردم یمن است. ما این مسیر مقابله با رژیم صهیونیستی، آمریکا و تمامی ابزارهای آنها در منطقه را انتخاب کردهایم. مردم یمن باید مقاومتر و صبورتر از قبل باشند. ما به لطف خداوند در مسیر درستی قرار داریم و بدون توجه به واکنشهای دشمنان، به مبارزه ادامه خواهیم داد. صبر و پایداری در این مسیر کلید پیروزی ماست و ما در یمن این مسیر را با قدرت ادامه میدهیم.
خبرگزاری دانشجو:با توجه به حضور ائتلاف عربستان سعودی و امارات در یمن، آیا این حمله پیام خاصی برای این کشورها هم داشت؟
یوسف الحاضری: بله، پیام آخر این حمله به کشورهای ائتلاف دشمن، بهویژه عربستان سعودی و امارات است. در حال حاضر، اولویت ما کمک به فلسطین و غزه است، اما هرگز حضور آنها در سرزمین یمن را فراموش نخواهیم کرد. ما به یاد داریم که چگونه آنها سرزمینهای یمنی ما را اشغال کردهاند و ضربات سختی به ما وارد کردهاند. آنها باید نیروها و مزدوران خود را از یمن خارج کنند و ما سرزمین یمن را از اشغال آنها آزاد خواهیم کرد. این موضوع اولویت ماست و با قدرت به سمت آن حرکت میکنیم.
خبرگزاری دانشجو: اخیراً رئیسجمهور ایران، آقای مسعود پزشکیان، اظهار داشت که موشکهای هایپرسونیک یمن نتیجه تلاش خودشان است و ایران این موشکها را به یمن نداده است. نظر شما در این باره چیست؟
یوسف الحاضری: آقای پزشکیان واقعاً صادق است. او رئیسجمهور یکی از بزرگترین قدرتهای جهانی است و چه در سطح منطقهای و چه در سطح جهانی جایگاه ویژهای دارد. او بههیچوجه نمیتواند با کلمات بازی کند یا حقیقت را پنهان کند. اگر ایران به یمن سلاحهایی فرستاده بود، آقای پزشکیان بهصراحت میگفت “ما این سلاحها را فرستادهایم” و این امری طبیعی بود. همانطور که آمریکا به رژیم صهیونیستی سلاح میدهد و بریتانیا، امارات و عربستان سعودی نیز همین کار را میکنند، ایران هم میتواند سلاح به یمن بدهد.
خبرگزاری دانشجو:آیا یمن توانسته است به فناوری موشکهای هایپرسونیک دست یابد یا این موشکها از سوی ایران تأمین شدهاند؟
یوسف الحاضری: ما در یمن سیستمهای توسعهای و قانونگذاری خودمان را داریم. یمنیها به لطف خداوند توانستهاند به سطح بالایی از توسعه نظامی دست یابند و بهطور مستقل موشکهای پیشرفتهای را تولید کنند. آقای پزشکیان در این زمینه صادق است و همه میدانند که یمن در حال حاضر توانسته است به دستاوردهای بزرگی در زمینه تولید موشکهای هایپرسونیک برسد. یمنیها با تکیه بر توان داخلی خود این پیشرفتها را کسب کردهاند.