صفحه اصلی زندگی تغذیه و آشپزی

چطور ساندویچ تخم‌مرغ و ژامبون پنیری درست کنیم ؟

همشهری آنلاین: ترکیب طعم تخم‌مرغ با ژامبون، یک ساندویچ خوشمزه و مقوی می‌سازد که سریع و ساده هم آماده می‌شود.

ساندویچ تخم‌مرغ و ژامبون پنیری

مدت زمان آماده‌سازی: ۲۰ دقیقه

زمان تهیه‌:۳۰ دقیقه

تعداد نفرات: ۲ نفر

مواد لازم:

تخم‌مرغ: یک عدد

نان تست: ۴ عدد

ژامبون با طعم دلخواه: ۴ ورق

پنیر لبنه: ۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱. نان‌ها را در ماهیتابه یا تستر برشته کنید. ژامبون‌ها را هم کمی حرارت دهید تا نرم شوند.

۲. تخم‌مرغ را بشکنید و با پنیر ترکیب کنید. این مخلوط را در مایکروفر یا روی بخار کتری گرم کنید تا پخته و یکدست شود.

۳. روی هر نان تست، یک برش ژامبون بگذارید. یک لایه از مخلوط تخم‌مرغی روی ژامبون‌ها بمالید.

۴. یک نان تست دیگر روی ترکیب تخم‌مرغ، پنیر و ژامبون بگذارید و ساندویچ‌ها را از وسط برش دهید تا آماده سرو شوند.

نکته: می‌توانید از پنیر پیتزا هم استفاده کنید، اما اگر قصد دارید ساندویچ رژیمی درست کنید، سراغ پنیرهای کم‌چرب بروید.

چطور ساندویچ تخم‌مرغ و ژامبون پنیری درست کنیم ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا