کیفیتبخشی به بوفه مدارس گام نخست ترویج غذای سالم است

به گزارش خبرنگار مهر، عصمت حیدری ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با تأکید به اینکه حوزه سلامت یکی از معیارهای مهم و اساسی است گفت: برای حوزه سلامت مدارس و رسیدن به شاخصهای تعیینشده، همکاری همه مسئولان آموزشوپرورش و مدیران مدارس با کارشناسان مرکز بهداشت ضروری است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه ادامه داد: با توجه شیوع اضافه وزن و چاقی در بین نوجوانان و بنا بر اهمیت و تأثیری که صبحانه سالم و میان وعده مناسب میتواند در کنترل چاقی و دیابت و اختلالات چربی خون داشته باشد.
وی گفت: بوفه مدارس باید تأمینکننده ریزمغذیها و درشت مغذیهای موردنیاز رشد کودکان و نوجوانان باشد.
حیدری بیان کرد: بهمنظور ارتقای سلامت تغذیهای و ترویج فرهنگ تغذیه سالم در دانشآموزان دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم باید در کلیه مدارس دولتی و غیردولتی اعم از ابتدایی، متوسطه اول و دوم اجرا شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه اظهار داشت: بر اساس این دستورالعمل، سیاستگذاری و تعیین خطمشیهای اجرایی پایگاههای بهداشت و تغذیه سالم، هماهنگی و تسهیل در عملکرد پایگاههای تغذیه سالم، نظارت هر چه بیشتر بر پایگاه بهداشت و تغذیه سالم از نظر بهداشتی و عرضه مواد غذایی مجاز طبق دستورالعمل ابلاغی، نصب گواهی و مجوز در محل پایگاه بهداشت و تغذیه سالم مدارس و نصب گواهی یا کارت تندرستی متصدی پایگاه، فروشنده، آشپز و … در محل پایگاه بهداشت و تغذیه سالم مدارس جز مصوبات این دستورالعمل است.