صفحه اصلی روز هفتم

چطور با گوشت شتر مرغ خورشت به و هویچ مجلسی درست کنیم؟ + فوت و فن

همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس آشپزی دستور پخت خورشت به و هویچ با گوشت شتر مرغ را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

مدت زمان آماده سازی:۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت:۴ ساعت

برای: ۲ نفر

مواد لازم:

به بزرگ: یک عدد

هویج:۳عدد

پیاز بزرگ خرد شده:یک عدد

لپه: یک‌دوم لیوان

رب انار:یکقاشق غذاخوری

رب:۳قاشق غذاخوری

دارچین: به میزان لازم

گوشت شترمرغ:۲۰۰گرم

آلو: ۱۰عدد

لیموعمانی:یک عدد

روش تهیه:

۱:در ابتدا پیاز را سرخ کرده تا طلایی رنگ شود. بعد گوشت شترمرغ را داخل قابلمه ریخته و همراه با مقداری زردچوبه و دارچین تفت دهید.

۲: سپس لپه را به همراه رب به مواد اضافه کرده و آنها را نیز سرخ کنید. حالا مقداری آب به خورشت بیفزایید و اجازه دهید تا گوشت و لپه حدود ۳ ساعت خوب بپزند.

۳: در این حین، به را به قطعات کوچک تقسیمکرده و هویج را خلالیخرد کنید و آنها را در تابه به صورت جداگانه تفت دهید.

۴: در انتها بعد از اینکه گوشت و لپه پخته شدند، لیمو امانی، هویچ و به و آلوهاییکه از قبل خیس کرده‌اید را به آن بیفزایید، شعله را کم کنید و ۴۵ دقیقه دیگر بگذارید تا خورشت خوب بپزد و روغن بیندازد.

نکته:

رب انار معمولا خورشت را خوشمزه‌تر می‌کند، البته به شرطی که آنقدر زیادنباشد که مزه دیگر مواد را تحت تاثیر قرار دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا