پیامدهای عملیات ارتش یمن برای رژیم صهیونیستی؛ شرکتهای هواپیمایی حاضر به ازسرگیری خدمات نیستند


عملیات ارتش یمن در اراضی اشغالی و محاصره هوایی آن موجب ادامه لغو پروازهای بینالمللی و انزوای رژیم صهیونیستی شده است.
ارتش یمن طی هفتههای اخیر در چند نوبت اراضی اشغالی و بهویژه فرودگاه بنگوروین را هدف قرار داده است.
در همین حال رژیم صهیونیستی مناطقی را در یمن هدف قرار داد؛ در بحبوحه حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به یمن، اخبار غافلگیرکنندهای از آمریکا به نظر میرسید که اوضاع را برای این رژیم متزلزل کرد.
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، هفته گذشته اعلام کرد که حملات را به یمن متوقف کرده است.
در اعلامیه ترامپ هیچ اشارهای به رژیم صهیونیستی نشد که این امر برای بسیاری، نشانه سردی احتمالی بین ترامپ و بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی است.
از طرف دیگر نیروهای مسلح یمن تصریح کردند که این توافق شامل رژیم صهیونیستی نمیشود و آنها به عملیات خود ادامه خواهند داد تا زمانی که رژیم صهیونیستی اجازه ورود کمکها را به غزه را بدهد و تجاوز را به این باریکه متوقف کند.
رژیم صهیونیستی حملاتی را به یمن آغاز کرده و ادعا میکند که میخواهد یمنیها را از ادامه عملیات در اراضی اشغالی منصرف کند.
دفتر سیاسی جنبش انصارالله در بیانیهای اعلام کرد که این حملات بیپاسخ نخواهد ماند.
به گزارش الجزیره، سالها حملات هوایی به یمن به نیروهای مسلح یمن آموخته است که زیرساختهای نظامی خود را آماده و مصون نگه دارند.
احساس انزوا در اراضی اشغالی
صهیونیستها بار دیگر احساس انزوا میکنند و با چشمانداز هزینههای سرسامآور سفر هوایی دستوپنجه نرم میکنند، زیرا بسیاری از خطوط هوایی پس از اصابت موشک بالستیک یمن به محوطه فرودگاه بنگوریون، لغو پروازهای خود را به مقصد و از مبدا اراضی اشغالی تمدید میکنند.
کارشناسان صنعت هوانوردی معتقدند که بسیاری از شرکتهای هواپیمایی خارجی ممکن است خدمات پروازی خود را در هفتههای آینده و احتمالا حتی برای اوج فصل تابستان از سر نگیرند، مگر اینکه رژیم صهیونیستی اعتماد به امنیت حریم هوایی خود را بازگرداند و به خطوط هوایی خارجی در مورد سیاستهای جبران خسارت مسافران، انعطافپذیری نشان دهد.
پس از اصابت موشک بالستیک یمن در محوطه فرودگاه بنگوریون، بسیاری از خطوط هوایی خارجی مسیرهای خود را که به فرودگاه بینالمللی اصلی اراضی اشغالی خدمات ارائه میدادند، لغو کردند.
نگرانی شرکتهای هواپیمایی درباره ازسرگیری پروازها به اراضی اشغالی
رئیس بخش هوانوردی و گردشگری در یک شرکت حقوقی در اراضی اشغالی میگوید: ما با وضعیتی مواجه هستیم که موشکی به فرودگاه بنگوریون اصابت کرده است، این موشک میتوانست به راحتی کمی به چپ یا راست سقوط کند و به یک هواپیما یا یک پایانه برخورد کند و این امر میتوانست تأثیر فاجعهباری داشته باشد، بنابراین، خطوط هوایی خارجی آشکارا ترسیدهاند، اما حتی اگر خطوط هوایی مایل باشند که پس از آرام شدن اوضاع، ازسرگیری پروازها را بررسی کنند، ایمنی و مسئله قیمتگذاری حق بیمه بار دیگر مطرح میشود.
این فرد که نماینده ۲۰ شرکت هواپیمایی خارجی فعال در اروپا و آمریکا است، تاکید کرد که این شرکتها میخواهند خدمات پروازی را به تلآویو ازسر بگیرند، اما برای این اتفاق، به قطعیت و انعطافپذیری بیشتری در مورد وضعیت نظارتی در اراضی اشغالی نیاز دارند تا در صورت توقف مجدد عملیات به دلیل وضعیت امنیتی، هزینهها و خطر مالی را کاهش دهند.
در ابتدا، بسیاری از شرکتهای هواپیمایی پروازهای خود را به اراضی اشغالی برای مدت کوتاهی، یک یا دو روز، به حالت تعلیق درآوردند و در عین حال روزانه وضعیت را زیر نظر داشتند، اما تا پایان هفته گذشته، فهرست شرکتهای هواپیمایی که تصمیم به عدم پرواز به اراضی اشغالی را برای مدت طولانیتری گرفتند، گسترش یافت.
برخی از شرکتهای هواپیمایی خارجی بازگشت خود را برای هفتهها یا ماهها و در برخی موارد، بهطور نامحدود به تعویق میاندازند.
بسیاری از خطوط هوایی پس از آنکه از زمان آغاز جنگ غزه پروازهای آنها به اراضی اشغالی برای مدت زیادی لغو شده بود، بهتازگی پروازهای خود را از سر گرفته بودند؛ یونایتد ایرلاینز پروازها را در ماه مارس از سر گرفته بود، در حالی که دلتا در ماه آوریل بازگشت و بریتیش ایرویز پروازهای خود به اراضی اشغالی از اوایل آوریل ازسر گرفت.
بسیاری از شرکتهای هواپیمایی خارجی تنها در ماه مارس خدمات خود را به رژیم صهیونیستی ازسر گرفتند، اما در نهایت در شرایطی قرار گرفتند که چند هفته بعد، پروازها دوباره لغو میشوند و آنها دوباره با بازپرداخت بلیط و غرامت مواجه هستند.
انتهای پیام/