خبرگزاری آناسیاست دولت

پزشکیان: وعده نمی‌دهیم ولی با هم مشکلات را حل می‌کنیم

پزشکیان: وعده نمی‌دهیم ولی با هم مشکلات را حل می‌کنیم

رئیس‌جمهور عصر چهارشنبه در نشست با فعالان اقتصادی خراسان شمالی گفت: وعده خاصی نمی‌دهیم ولی با یکدیگر می‌نشینیم و مشکلات موجود را حل می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری آنا، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور عصر چهارشنبه در نشست با فعالان اقتصادی خراسان شمالی گفت: تلاش می‌کنیم تا مشکلات را با کمک فعالان اقتصادی حل می‌کنیم.

رئیس‌جمهور گفت: وعده خاصی نمی‌دهیم ولی با یکدیگر می‌نشینیم و مشکلات موجود را حل می‌کنیم.

وی ادامه داد: باور داریم که اگر نگاه ما به دیگران بدوزیم و انتظار باشد که اتفاقی بیفتد ممکن نیست، اما اگر بر خودمان متکی باشیم و بر توانمندی‌ها و پتانسیل‌های خود توجه کنیم هر کاری را می‌توان انجام داد.

پزشکیان ادامه داد: دولت می‌تواند بستر را مهیا کند و قوانین را می‌تواند اصلاح کند و اختیارات بیشتری به استان‌ها با هدف تسریع در فرآیند توسعه واگذار خواهد شد

رئیس‌جمهور ادامه داد: در صورت لزوم با هماهنگی لازم همراه تیم استاندار جلسه‌ای با صاحبان صنعت و تجارت باید برگزار تا مشکلات حل شود.

وی افزود: شعور و توانمندی، کشور را از بحران خارج می‌کند و همواره در بازدید از کشورهای دیگر به ما برمی‌خورد که چرا عقب‌تر هستیم و دلیلی ندارد که ما عقب باشیم و باید بستر را آماده کنیم و در کنار هم بود و تا می‌توان هر مانع را برداشت.

پزشکیان گفت: پرداخت بر اساس عملکرد صحیح را اجرایی می‌کنیم.

وی در ادامه گفت: روند اتفاق افتاد و من رئیس‌جمهور شدم، هر کدام از شما می‌توانید این جایگاه را پیدا کنید. این‌گونه نیست که من از شما برتر باشم. کافی است باور کنید، هر استانداری می‌تواند رئیس‌جمهور شود و هر فرماندار و مدیری می‌تواند بهترین باشد. این باور و ذهنیت اگر به وجود بیاید اتفاقاتی می‌افتد که در تصور نمی‌گنجد.

رئیس‌جمهور افزود: قول می‌دهم سهم شما را بر اساس عدالت بدهیم. شما می‌توانید کاری کنید که با پول نمی‌شود آن کار را کرد. شعور و توانمندی است که می‌تواند ما و شما را از بحرانی که درست شده بیرون بیاورد.

پزشکیان تأکید کرد: اگر بتوانیم کنار هم حرکت کنیم هیچ مانعی نیست که نتوانیم از سر راه برداریم. در ترکی ضرب‌المثلی هست که اگر یک مجموعه با هم باشند، سیل هم نمی‌تواند آنها را از سر راه بردارد. کافی است با هم باشیم.

رئیس‌جمهور افزود: ما در خدمت شما هستیم و تسهیل‌کننده مسیر برای شما هستیم. این‌گونه نیست که ما خودمان را برتر از شما بدانیم. تلاش خواهیم کرد راه‌های پیشرفت و بسترها را آماده کنیم و دست‌به‌دست هم بدهیم فقر را نه‌تنها از استان، بلکه از کشور برطرف کنیم.

پزشکیان در ادامه گفت: ۴۵سال فقط افراد را عوض کردیم، چرا مشکلات حل نشده است، کسی را که ایراد دارد، توانمند می‌کنند، عوضش نمی‌کنند، حل مشکلات جامعه نیاز به آموزش و توانمندسازی دارد.

وی گفت: یکی از مشکلات ما دولتی است که کلی نیرو دارد اما هیچ مسئولیتی ندارد. ما به همه کسانی که کار می‌کنند قرار است بگوییم چه بکنند و در مقابل آنچه بگیرند؟ یعنی پول در مقابل کار، این را حتماً درست خواهیم کرد.

پزشکیان در توضیح شاخص‌های مقایسه جوامع با یکدیگر اظهار داشت: در توسعه اجتماعی یکسری شاخص‌ها وجود دارد که جوامع را بر اساس آنها ارزیابی می‌کنند؛ توانمندی فردی، اجتماعی و ساختاری. معنای این شاخص‌ها این است که مثلاً برای فهمیدن اینکه دو جامعه با هم چه تفاوت‌هایی دارند میانگین سواد را می‌سنجند، توان گفت‌وگو را می‌سنجند و اینکه یک فرد چند زبان بلد است، با چند گویش می‌تواند صحبت کند، توان ارتباطات بین‌المللی و تکنولوژی‌ها را می‌فهمد؟ اگر در جامعه‌ای میانگین سواد از جامعه دیگر بیشتر باشد تک‌تک این افراد از افراد آن جامعه بهترند.

وی در ادامه گفت: بعد از کلاس اول، دوم می‌شود، دوم سوم، سوم چهارم اما ناگهان از جایی آدم خوبی را می‌آورند، رئیس جایی می‌کنند که اصلاً در آن کار مهارت ندارد، اگر من را الآن مدیرکل کشاورزی کنند خوب است یا بد؟ می‌بینید که بی‌ربط است. من آدم خوبی‌ام البته اگر خوب باشم، آنجا کار من نیست؛ بنابراین اگر آدم‌هایی در سیستم وجود دارند که کلاس اول را رد کردن، دوم را رد کردن، سوم را رد کردن الآن باید برود چهارم نمی‌گذارند ما آن را حل می‌کنیم ولی یکی در کلاس اول است می‌گویند بگذاریم کلاس دهم، اگر آدم خوبی هم باشد به درد نمی‌خورد برای اینکه نباید از کلاس اول به کلاس دهم برود.

وی افزود: آدم‌هایی  که خوب هستند باید اجازه دهیم مراحل را طی کنند تا بالا بیایند. حضرت ابراهیم از اول معلوم بود که پیغمبر است اما خدا می‌گوید بعد از اینکه مرحله‌به‌مرحله از او امتحان گرفتیم و قبول شد گفتیم تو می‌توانی امام شوی، بنابراین آدم‌های خوب را شناسایی کنید هر کلاسی هستند به‌اندازه آن میدان بدهیم تا یک کلاس بالاتر بیایند، کلاس اولی را کلاس دهم نکنیم.

وی بااینکه در مهاباد به دنیا آمدم آنجا شهر کردها و سنی‌ها است گفت: در کردستان استاندار کرد گذاشتیم که سنی است، در بلوچستان هم استاندار بلوچ گذاشتیم و به همه مدیران توصیه کردیم بر اساس توانمندی، نیروها را انتخاب کنند نه بر اساس قومیت و جنسیت و نژاد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا