خبرگزاری میزاندسته بندی: حقوق بشر ، عمومی

پرونده حقوق بشری انگلیس؛ مدعی که خود ناقض است

پرونده حقوق بشری انگلیس؛ مدعی که خود ناقض است

بررسی پرونده حقوق بشری انگلیس نشان می‌دهد که این کشور سابقه‌ای طولانی در زیر پا گذاشتن ادعاهای خود در زمینه دفاع از حقوق انسان‌ها دارد.

خبرگزاری میزان

انگلیس یکی از کشور‌های غربی و اروپایی است که طی دهه‌های گذشته همواره خود را مدافع حقوق بشر و برابری و تابع قوانین بین‌المللی توصیف کرده است.

اما با جست‌وجوی چند دقیقه‌ای در فضای اینترنت به راحتی گزارش‌های متعددی از سابقه این کشور در نقض حقوق بشر، چه در داخل و چه در خارج از انگلیس، یافت می‌شود. 

در ادامه تنها به چند نمونه از موارد بسیار نقض حقوق بشر مربوط به انگلیس پرداخته شده است. 

تامین تسلیحات برای جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه

تحلیل داده‌های تجاری نشان می‌دهد که شرکت‌های انگلیسی از زمان تعلیق مجوز‌های کلیدی صادرات تسلیحاتی به رژیم صهیونیستی در سپتامبر سال ۲۰۲۴ (نیمه شهریور ۱۴۰۳)، اقلامی ازجمله مهمات را به اراضی اشغالی صادر کرده‌اند. 

به گزارش گاردین، یافته‌های تحلیل داده‌های تجاری انگلیس پرسش‌هایی را درباره فروش مستقیم قطعات جنگنده‌های اف-۳۵ به رژیم صهیونیستی برجسته کرده است. 

پدیده قتل زنان در انگلیس سهم بالای زنان سیاه‌پوست از قربانیان 

بحران قتل زنان در انگلیس مانند دیگر کشور‌های اروپایی در مسیر وخامت بیشتر پیش می‌رود؛ پدیده قتل زنان در این کشور‌ها تاثیر نامتناسبی بر زنان و دختران سیاه‌پوست دارد.
زنان و دختران سیاه‌پوست در انگلیس با یک بحران اجتماعی مواجه است.

درحالی که روند پدیده قتل زنان در انگلیس سرعت و ابعاد گسترده تری می‌یابد، دادگاه‌های این کشور توجه چندانی به این پرونده‌ها ندارند.

براساس گزارش‌ها، از ۲۱ قربانی پدیده قتل زنان در انگلیس در سال ۲۰۲۲ سهم زنان و دختران سیاه‌پوست ۹ نفر بوده است.

این بدان معنا است که ۴۳ درصد از کل آمار قربانیان، سیاه‌پوست بوده‌اند؛ در حالی که آنها ۲ درصد از جمعیت انگلیس و ۱۴ درصد از جمعیت لندن را تشکیل می‌دهند.

همکاری انگلیس با رژیم صهیونیستی در سرکوب حامیان فلسطین

اسناد رسمی نشان می‌دهند که دولت انگلیس اطلاعات دریافتی از پلیس و دادستان‌های مبارزه با تروریسم این کشور در جریان تحقیقات درباره اعتراض در یک کارخانه اسلحه‌سازی را با سفارت رژیم صهیونیستی در لندن به اشتراک گذاشته است.

این موضوع سبب نگرانی‌های جدی در انگلیس در رابطه با دخالت‌های خارجی شد.

به گزارش گاردین، دفتر دادستان کل (AGO) انگلیس در ۹ سپتامبر ۲۰۲۴ (۱۰ شهریور ۱۴۰۳) ایمیلی با موضوع «اطلاعات تماس CPS/SO ۱۵ [سرویس دادستانی سلطنتی/پلیس مبارزه با تروریسم]» برای معاون سفیر رژیم صهیونیستی در انگلیس، ارسال کرد.

۱۰ فعال حامی فلسطین در آگوست گذشته (شهریور ۱۴۰۳) پس از اعتراض در یک کارخانه اسلحه‌سازی، در چارچوب قانون مبارزه با تروریسم دستگیر شدند؛ در ماه نوامبر (آبان) نیز هشت نفر دیگر در رابطه با همین حادثه با ادعای مشابه دستگیر شدند.

بحران نژادپرستی در مدرسه‌های انگلیس

براساس گزارش‌ها، معلم‌ها در انگلیس هشدار دادند که سیل نژادپرستی مدرسه‌های این کشور را فرا گرفته است، زیرا دانش‌آموزان براساس اظهارنظر‌ها در رسانه‌های اجتماعی و بازی‌های آنلاین می‌خواهند مانند دونالد ترامپ و اندرو تیت رفتار کنند.

یافته‌های نظرسنجی اتحادیه NASUWT نشان داد که اکثر معلمان رسانه‌های اجتماعی را به‌عنوان علت شماره یک رفتار نادرست دانش‌آموزان شناسایی می‌کنند.

در همین حال، پلیس انگلیس به تازگی از ثبت ۱۵۰ مورد حادثه چاقو زدن یا دیگر جرایم با چاقو در مدرسه‌های این کشور در سال گذشته خبر داده است.

این حادثه‌ها سبب ثبت مواردی از جراحت‌های جدی نیز شدند؛ زخمی‌ها شامل دانش‌آموزان، معلمان و کارکنان مدرسه‌ها بودند.

آمار یادشده همچنین نشان می‌دهد که حمله‌های با چاقو در میان دست‌کم ۲۰ هزار جنایت خشونت‌آمیز ثبت‌شده توسط پلیس در مدرسه‌های انگلیس در سال ۲۰۲۴ است.

شمار جنایت‌های خشونت‌آمیز در مدرسه‌های انگلیس در سال ۲۰۲۴، به‌صورت دقیق ۲۱ هزار و ۷۹۵ مورد اعلام شد؛ این جنایت‌ها شامل طیف وسیعی از جرایم، سرقت، تهدید به قتل، در اختیار داشتن سلاح بوده‌اند.

خشونت نژادپرستانه کارکنان زندان‌های انگلیس

بررسی‌های جدید نشان می‌دهند که زندانیان مسلمان در انگلیس با نرخ نامتناسبی هدف استفاده از زور قرار می‌گیرند.

به گزارش گاردین، براساس داده‌های جدید زندانیان مسلمان به شکل نامتناسبی هدف زور ازجمله استفاده از تکنیک‌های دردآور ازسوی کارکنان زندان‌ها قرار می‌گیرند.

براساس بررسی‌ها در ۸ زندان از ۹ زندان دارای جمعیت مسلمان در انگلیس، استفاده نامناسب از باتوم و دستبند‌های سفت برای زندانیان مسلمان امری رایج است.

کارشناسان می‌گویند که داده‌های یادشده واقعیت‌های زندگی زندانیان مسلمان را آشکار می‌کند؛ آنها با استفاده از زور هدف قرار گرفتند، قربانی تکنیک‌های دردناک شده‌اند و رفتار‌های تحقیرآمیز را متحمل شده‌اند.

آزار جنسی زنان و دختران پناهجو در اقامتگاه‌های دولتی انگلیس

زنان و دختران جوان پناهجو اعلام کردند که در اقامتگاه‌های وزارت کشور انگلیس مورد آزار و تجاوز جنسی قرار گرفتند.

به گزارش رسانه‌های انگلیسی، تحقیقات آبزرور ادعا‌هایی مبنی بر خشونت جنسی در چندین اقامتگاه پناهجویی در انگلیس را کشف کرده است.

در یک مورد، دختر ۱۴ ساله پناهجو پس از جدا شدن از مادرش در اقامتگاه پناهجویی در جنوب غرب انگلیس، هدف تجاوز جنسی قرار گرفت.

جاسوسی از شهروندان

وزارت کشور انگلیس با اتهام جمع‌آوری داده‌های صد‌ها هزار شهروند انگلیسی در حین انجام بررسی‌های مالی مهاجران مواجه است. 

گزارشی از یک پیمانکار خصوصی مربوط به یک درخواست معمول مهاجرت به‌طور تصادفی برای یک موسسه خیریه ارسال شد. شخصی که این گزارش را ارسال کرد یک مقام دولتی است.

این سند حاوی اطلاعات بیش از ۲۶۰ نفر ازجمله نام، تاریخ تولد و اطلاعات انتخاباتی آنها بود.

وضعیت وخیم زندان‌های انگلیس

وضعیت زندان‌های انگلیس به‌قدری وخیم است که کشور‌های دیگر از استرداد مجرمان به این کشور خودداری می‌کنند، زیرا این کار را غیرانسانی می‌دانند. 

به‌تازگی گزارشی از شهادت‌های افسران نگهبان زندان‌های انگلیس جمع‌آوری شده است؛ این افراد درباره اتاق‌هایی پر از بوی نامطبوع، دوربین‌های مداربسته خراب، سقف‌های شکسته‌شده، آشپزخانه‌های بدون گرمایش به مدت ۸ سال، زندانی که از آوریل ۲۰۲۲ (فروردین/اردیبهشت ۱۴۰۱) بدون آب گرم بوده، صحبت کرده‌اند. اوضاع به‌حدی وخیم شده که برخی از زندان‌ها زندانیان را مامور می‌کنند تا خودشان تعمیرات را انجام دهند. 

گزارش اخیر دفتر حسابرسی ملی انگلیس نشان داد که یک‌چهارم زندان‌ها استاندارد‌های اولیه ایمنی آتش‌سوزی را برآورده نمی‌کنند و کار‌های تعمیر و نگهداری در ۴ سال گذشته ۲ برابر شده است.

تخمین زده شده که ساماندهی این وضعیت در طول ۵ سال ۲.۸ میلیارد پوند هزینه خواهد داشت. اما این تنها دلیلی نیست که زندان‌ها انگلیس در چنین وضعیتی قرار دارند.

انتهای پیام/ 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا