ایتناموبايل

وقتی گوشی خود را در حالت هواپیما قرار نمی‌دهید چه اتفاقی می‌افتد؟

گری کاکس، خلبان و مربی پرواز با ۷۰۰۰ ساعت پرواز، به Travel + Leisure گفت: «اصلاً چیز بدی نیست.»

با این حال، اکثر کارشناسان اذعان دارند که حتی اگر نتیجه چندان وخیم نباشد، اکیداً توصیه می‌شود که حالت هواپیما را فراموش نکنید.

یک خلبان و کهنه سرباز ارتش ایالات متحده در تیک‌تاک، جایی که او را با نام PerchPoint می‌شناسند، توضیح داد: «نه، هواپیمای شما از آسمان سقوط نمی‌کند و حتی سیستم‌های داخل هواپیما را هم به هم نمی‌ریزد. با این حال، این احتمال وجود دارد که هدست‌ها را به هم بریزد.»

او در این ویدئو که ۱.۲ میلیون بازدید داشته است، توضیح داد که اگر حتی تلفن‌های سه یا چهار نفر در یک بوئینگ ۷۳۷ سعی کنند برای تماس ورودی به یک برج رادیویی متصل شوند، امواج رادیویی ارسال می‌کند که می‌تواند به طور بالقوه در امواج رادیویی هدست‌های خلبانان اختلال ایجاد کند.

او در پایان گفت: «این پایان دنیا نیست، اما قطعاً بسیار آزاردهنده است.»

خلبانان به دلیل دید محدود خود، به ویژه هنگام برخاستن و فرود، که بیشتر حوادث مربوط به هوانوردی در این زمان‌ها رخ می‌دهد، به اطلاعاتی که از برج کنترل از طریق هدست‌هایشان دریافت می‌کنند، متکی هستند.

همانطور که PerchPoint توضیح داد، اگرچه در صورت تداخل برج‌های رادیویی، آن‌ها هنوز می‌توانند دستورالعمل‌ها را از طریق هدست‌ها بشنوند، اما صدای وزوز مانندی وجود خواهد داشت که می‌تواند وضوح صدا را کاهش دهد..

اداره هوانوردی فدرال به Travel + Leisure گفت که استفاده از تلفن‌های همراه و لوازم الکترونیکی شخصی فقط در صورتی مجاز است که بر سیستم‌های ایمنی یا ارتباطی تأثیر نگذارد.

با این حال، سخنگو از بیان اینکه آیا از مواردی که تلفن همراه در حالت هواپیما نبوده و علت تصادف بوده، اطلاع دارند یا خیر، خودداری کرد.

قوانین FAA برگرفته از بینش کمیسیون ارتباطات فدرال است که در سال ۱۹۹۱ استفاده از تلفن همراه در پرواز را به دلیل تأیید اینکه سیگنال‌های تلفن همراه می‌توانند با «ابزارهای حیاتی هواپیما» تداخل داشته باشند، ممنوع کرد.

در سال ۲۰۱۳، کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) نگاه دیگری به این موضوع انداخت و خاطرنشان کرد که پیشرفت‌های فناوری اکنون به این معنی است که مسافران می‌توانند از تلفن‌های خود استفاده کنند، اگر در حالت هواپیما باشند.

کمیسیون FCC دریافت که «فناوری‌ای که می‌تواند مستقیماً روی هواپیما نصب شود، اکنون برای جلوگیری از چنین تداخلی در دسترس است و پیش از این با موفقیت در بسیاری از کشورهای دیگر جهان بدون هیچ حادثه‌ای به کار گرفته شده است.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا