صفحه اصلی زندگی تغذیه و آشپزی

طرز تهیه سوپ با عدس و هویج | غذای مناسب برای پاییز

همشهری آنلاین: سوپ جزو خوراک‌های مقوی و برای روزهای پاییزی انتخاب مناسبی است.

نام: سوپ عدس و هویج

آماده‌سازی‌: ۲۰ دقیقه

پخت: یک ساعت

تعداد نفرات: ۴ نفر

مواد لازم:

هویج متوسط: ۵ عدد

عدس: ۲ لیوان

پیاز متوسط: ۲ عدد

سیر: یک حبه

آب گوشت یا مرغ: ۶ لیوان

کره: ۵۰ گرم

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه:

۱. پیازهای نگینی و سیر خردشده را در کره تفت دهید تا کمی طلایی شود، سپس زردچوبه را اضافه کنید.

۲. هویج‌ها را نگینی درشت خرد کنید و در پیاز و سیر خوب تفت دهید.

۳. عدس را به مایه سوپ اضافه کنید و به تفت‌دادن مواد ادامه دهید تا خامی‌اش گرفته شود.

۴. آب گوشت یا مرغ را اضافه کنید و بگذارید مواد کاملا پخته شود و جا بیفتد.

نکته: برای اینکه این سوپ بافت بهتری داشته باشد، باید آب بیشتری به آن اضافه کنید تا شبیه خوراک نشود.

طرز تهیه سوپ با عدس و هویج | غذای مناسب برای پاییز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا