شهید رئیسی؛ خستگیناپذیر در خدمت


رئیس شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم با بیان اینکه پایبندی شهید رئیسی به اخلاق را در کمتر مدیری در این سطح دیدهایم گفت: این شهید والامقام در مسیر خدمت به مردم خستگیناپذیر بود.
۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ درپی بروز سانحه برای بالگرد حامل رئیس جمهور در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی به سمت شهر تبریز، آیتالله سید ابراهیم رئیسی و همراهان وی به شهادت رسیدند.
آیتالله آل هاشم، نماینده ولیفقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سید مهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیسجمهور و تعدادی از محافظین و کادر پرواز از سرنشینان بالگرد حامل رئیسجمهور بودند.
رهبر معظم انقلاب ۳۰ اردیبهشت سال جاری در مراسم بزرگداشت شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور فقید و «شهدای خدمت» بیان کردند: شهید رئیسی دل خاشع و ذاکر، زبان صادق و صریح و عمل خستگیناپذیر و دائم داشت.
ایشان گفتند: شهید رئیسی خود را از مردم برتر نمیدانست خود را در ردیف مردم، مثل مردم و حتی کوچکتر از مردم میدانست.
سپهر خلجی «رئیس شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم» در گفتوگو با میزان، ضمن اشاره به ویژگیهای شخصیتی آیتالله رئیسی بیان کرد: یکی از مهمترین ویژگیهای شهید رئیسی، اخلاقمداری ایشان بود. ایشان مدیری در تراز انقلاب، پایبند به اخلاق و مسلط به نفس بودند. در برابر بسیاری از تخریبها پاسخی نمیدادند و به اطرافیان توصیه میکردند که برای جلوگیری از بحران و اختلافافکنی، از کنار مسائل بگذرند.
پایبندی شهید رئیسی به اخلاق در کمتر مدیری مشاهده شده است
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم با بیان اینکه پایبندی شهید رئیسی به اخلاق را در کمتر مدیری در این سطح دیدهایم در مورد تلاشهای شبانهروزی شهید رئیسی در خدمت به مردم اظهار کرد: این شهید والامقام در مسیر خدمت به مردم خستگیناپذیر بودند. هیچ پنجشنبه و جمعهای نبود که در سفر یا برنامهای نباشد. به صورت پیوسته و شبانهروزی تلاش میکرد و دغدغه حل مشکلات مردم را به طور واقعی داشت.
خلجی ادامه داد: مجموعه این خصوصیات اخلاقی بود که رهبر انقلاب ایشان را رئیسجمهور جامعالاطراف خواندند، چرا که وجوه مختلفی دارد و از او یک مدیر تراز انقلاب ساخته است.
وی با اشاره به شیوه مدیریت شهید رئیسی در کنترل ناترازیها به ویژه در حوزه انرژِی بیان کرد: یکی از چالشهای مهم در دولت سیزدهم، مسئله ناترازی برق بود. شهید رئیسی جلسات طولانی و متعددی با وزارت نیرو، کارشناسان این وزارتخانه و دستگاههای مرتبط تشکیل دادند. پس از دو ماه، دولت سیزدهم خاموشیها را مدیریت کرد و توانست با یک مدیریت منطقی، زندگی مردم را از وضعیت خاموشی سامان دهد.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم با اشاره به مدیریت برق در صنایع در زمان دولت سیزدهم اظهار کرد: ما بحث کمبود برق در صنایع را داشتیم، اما در حال مدیریت بود. صنایع با برنامه میدانستند که چه روزی برق دارند و بر آن اساس مدیریت میکردند. شهرکهای صنعتی جدول زمانی داشتند و به صورت زمانی میدانستند که چه ساعاتی در هفته برق ندارند و روز دیگری را برای آن جایگزین میکردند.
دولت سیزدهم با مدیریت شهید رئیسی ناترازی انرژی را مهار کرد
وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم برق صنعت که گاهی خاموش میشد، مدیریت شده بود و مردم هم دچار خاموشی نشدند گفت: اگر بیبرقی به صنعت آسیب میزد، حتماً در حوزه صنعت شاهد رشد نبودیم، اما شاخصهای صنعتی در سال ۱۴۰۲ نشان از رشد دارد که نشان میدهد دولت با یک مدیریت منطقی هم مسئله مردم و هم مشکل صنایع را برطرف کرد.
خلجی تفاوت رویکرد شهید رئیسی با برخی مدیران را در شیوه مدیریت دانست و اظهار کرد: مرحوم آیتالله رئیسی از نظرات کارشناسان استفاده میکرد، در تصمیمگیریها قاطع بود و جمعبندی داشت. تفاوت شهید رئیسی با برخی مدیران در این بود که به عنوان یک مدیر تراز انقلاب، از مجموعه نظرات کارشناسان جمعبندی میکرد و اینگونه نبود که فقط نظرات کارشناسان را به تنهایی اجرا کند.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم سابقه شهید رئیسی در قوه قضاییه را عاملی برای موفقیت بیشتر در دولت دانست و گفت: این شهید معزز سابقه طولانی در قوه قضاییه و ریاست سازمان بازرسی داشتند و به اهم مسائل و مشکلات کشور واقف بودند. وقتی به دولت آمدند، با ذهن باز و دید روشن نسبت به مسائل و پیگیری برای حل مسائل وارد میدان شدند. سابقه حضور ایشان در ریاست قوه قضاییه بسیار به او کمک کرد.
بهنام سعیدی، دبیر دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در گفتوگو با میزان، با اشاره به سلوک آیتالله رئیسی گفت: شهید رئیسی امروز به عنوان نماد فضائل اخلاقی، خدمت، تلاش، دیانت و اخلاق و تلاش برای رفع مشکلات کشور شناخته میشود. هیچ ایرانی امروز روحیات شهید رئیسی را فراموش نمیکند. معتقدم تقوای شهید رئیسی، ساده زیستی ایشان و مردمی بودنشان، از جمله عوامل اصلی محبوبیت این شهید بود.
دبیر دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ادامه داد: به عنوان مثال، وقتی شهید رئیسی از یک سفر خارجی برمیگشتند و باخبر شدند که سیلی در جنوب استان کرمان آمده و مردم را با چالش مواجه کرده، بدون استراحت از فرودگاه تهران به سمت جنوب استان کرمان حرکت کردند. حضور ایشان در دل سیل، گرد و غبار و در آن شرایط بحرانی، مایه امید مردم آن منطقه شد. این خصوصیات بود که شهید رئیسی را به عنوان شهید خدمت معرفی کرد.
وی ادامه داد: هر آدم منصفی وقتی به عملکرد شهید رئیسی نگاه میکند، میبیند که در حد اعلا بوده است. در قوه قضاییه هم شهید رئیسی در هر مسئولیتی که داشتند، عملکرد مثبتی از خود به جای گذاشتند و سربلند بودند.
مردم با شهادت آیتالله رئیسی احساس کردند یک خدمتگزار صدیق، ارزشمند، لایق و شایسته را از دست دادهاند
حجتالاسلام محمد موحد، نایب رئیس اول کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی نیز در گفتوگو با میزان، با بیان دلایل اطلاق لقب «شهید خدمت» برای شهید رئیسی گفت: شخصیت مرحوم آیتالله شهید رئیسی، یک شخصیت ممتاز و به معنای کلمه «شهید خدمت» بود. شهید رئیسی در قوه قضاییه نشان داد که یک انسان به تمام معنا عاشق خدمت، عاشق کار مردم و کار برای نظام است.
نایب رئیس اول کمیسیون اصل نودم قانون اساسی افزود: به همین دلیل مشاهده میکنیم در شهادت ایشان، مردم واقعاً به تمام معنا احساس کردند که یک خدمتگزار صدیق، ارزشمند، لایق و شایسته را از دست دادهاند و در غم او به تمام معنا همراهی کردند.
وی گفت: همانطوری که شهید رئیسی در قوه قضاییه و در مراحل دیگر مسئولیتش ایفای نقش کرد، در دولت هم توانست با تمام توان و قدرت ایفای نقش و انجام وظیفه کند. در خدمت به مردم به هیچ وجه کوتاهی نداشت و تمام آسایش و زندگی خودش را در طبق اخلاص برای خدمت به مردم گذاشت.
انتهای پیام/