استانها قزوینخبرگزاری مهر

سالانه ۱۰۰۰ تُن آفت کش گیاهی در استان قزوین مصرف می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف درخشان صبح دوشنبه در دوره آموزشی باقیمانده آفت کش‌ها در محصولات کشاورزی و مخاطرات زیست محیطی اظهار کرد: رویکرد سازمان حفظ نباتات حذف سموم پر خطر از فهرست سموم مجاز کشور و ثبت سموم کم خطر و سازگار با محیط زیست است.

وی با بیان اینکه سالانه ۱۰۰۰ تن آفت کش گیاهی در استان قزوین مصرف می‌شود، افزود: در این راستا تاکنون بیش از ۱۴۰ نوع آفت کش حذف شده اند و ۳۰ نوع آفت کش از دیماه امسال مشمول استاندارد اجباری خواهند شد.

علی راه انجام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز با تاکید بر امنیت غذایی و حفظ سلامت محصول خواستار اجرای دوره‌های مشابه در همه شهرستانهای استان و آموزش بیشتر کشاورزان در این زمینه شدند.

در این کارگاه آموزشی کاظم رمضانی عضو هیئت علمی مؤسسه گیاهپزشکی کشور و نماینده ایران در کدکس گفت: در کشاورزی مدرن حذف کامل آفت کش‌ها امکان پذیر نیست و برای حفظ سلامت محصول و محیط زیست مصرف آنها باید مدیریت شود.

وی با اشاره به این موضوع که پایش محصول نهایی از نظر باقیمانده در دنیا منسوخ شده و باید رویکرد ما به تولید فرآیند محور و مراقبت از ابتدای چرخه تولید و از مزرعه تا سفره باشد.

رمضانی با بیان اینکه همه محصولات باید قابلیت ردیابی و شناسایی را داشته و مزارع و باغات شناسنامه دار شوند، تصریح کرد: آموزش و پیشگیری دو اصل مهم در سلامت محصول هستند و برای دستیابی به آن نیازمند عزم ملی هستیم.

وی در پایان برای کاهش باقیمانده رعایت دوره کارنس و استفاده از سموم مجاز بر اساس دستورالعمل‌های فنی را ضروری دانست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

استانها قزوینخبرگزاری مهر

سالانه ۱۰۰۰ تُن آفت کش گیاهی در استان قزوین مصرف می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف درخشان صبح دوشنبه در دوره آموزشی باقیمانده آفت کش‌ها در محصولات کشاورزی و مخاطرات زیست محیطی اظهار کرد: رویکرد سازمان حفظ نباتات حذف سموم پر خطر از فهرست سموم مجاز کشور و ثبت سموم کم خطر و سازگار با محیط زیست است.

وی با بیان اینکه سالانه ۱۰۰۰ تن آفت کش گیاهی در استان قزوین مصرف می‌شود، افزود: در این راستا تاکنون بیش از ۱۴۰ نوع آفت کش حذف شده اند و ۳۰ نوع آفت کش از دیماه امسال مشمول استاندارد اجباری خواهند شد.

علی راه انجام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز با تاکید بر امنیت غذایی و حفظ سلامت محصول خواستار اجرای دوره‌های مشابه در همه شهرستانهای استان و آموزش بیشتر کشاورزان در این زمینه شدند.

در این کارگاه آموزشی کاظم رمضانی عضو هیئت علمی مؤسسه گیاهپزشکی کشور و نماینده ایران در کدکس گفت: در کشاورزی مدرن حذف کامل آفت کش‌ها امکان پذیر نیست و برای حفظ سلامت محصول و محیط زیست مصرف آنها باید مدیریت شود.

وی با اشاره به این موضوع که پایش محصول نهایی از نظر باقیمانده در دنیا منسوخ شده و باید رویکرد ما به تولید فرآیند محور و مراقبت از ابتدای چرخه تولید و از مزرعه تا سفره باشد.

رمضانی با بیان اینکه همه محصولات باید قابلیت ردیابی و شناسایی را داشته و مزارع و باغات شناسنامه دار شوند، تصریح کرد: آموزش و پیشگیری دو اصل مهم در سلامت محصول هستند و برای دستیابی به آن نیازمند عزم ملی هستیم.

وی در پایان برای کاهش باقیمانده رعایت دوره کارنس و استفاده از سموم مجاز بر اساس دستورالعمل‌های فنی را ضروری دانست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا