رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: شهید رئیسی جوانگرایی را در حاکمیت و ساختار نظام نهادینه کرد

گفتوگو|

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه شهید رئیسی جوانگرایی را در حاکمیت و ساختار نظام نهادینه کرد گفت: این شهید بزرگوار در دوران ریاست جمهوری خود تلاش کرد ضعفهای ساختاری اقتصادی کشور را شناسایی کند.
۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ درپی بروز سانحه برای بالگرد حامل رئیس جمهور در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی به سمت شهر تبریز، آیتالله سید ابراهیم رئیسی و همراهان وی به شهادت رسیدند.
علی بابایی کارنامی در گفتوگو با میزان، با اشاره به ویژگیهای شهید آیتالله رئیسی رئیسجمهور فقید کشورمان بیان داشت: یکی از مهمترین شاخص اخلاقی این شهید بزرگوار صداقت و مردمداری بود.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: شهید رئیسی تعاملگرا و مسئولیتپذیر بود و مسئولیت نظام و مردم را به خوبی میپذیرفت و در انجام مأموریت خود صادق بود.
وی با تاکید بر اینکه شهید رئیسی با مجلس شورای اسلامی و ارکان قدرت نظام تعامل داشت اظهار کرد: ایشان در شرایط خاصی رئیسجمهور شد، خوشرو و متواضع بود و به معنای واقعی، شأنیت مردمسالاری را دارا بود.
بابایی کارنامی گفت: این شهید بزرگوار به خوبی جوانگرایی را در دولت سیزدهم رعایت کرد و ما شاهد حضور جوانان در سطح مدیریت کلان این دولت بودیم.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: ریسکپذیری در بحث مدیریت ارشد برای جراحی اقتصاد از نکات مهم دولت شهید رئیسی بود.
وی با بیان اینکه شهید رئیسی در حاکمیت و ساختار نظام جوانگرایی را نهادینه کرد گفت: این نشان از ریسکپذیری در انتخاب مدیران ارشد در سیاستهای راهبردی کشور است.
بابایی کارنامی با بیان اینکه شهید رئیسی در دوران ریاست جمهوری خود تلاش کرد ضعفهای ساختاری اقتصادی را شناسایی کند گفت: این شهید عزیز اگر حیات داشت دولت سیزدهم قطعاً به موفقیتهای زیادی دست پیدا میکرد، امیدواریم دولت چهاردهم نیز همان شیوه و نگاه را ادامه دهد.
انتهای پیام/