حیدرزاده: برای جریان مد و لباس باید کاری با پشتوانه علمی انجام دهیم+فیلم

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حیدرزاده، رییس سازمان بسیج جامعه زنان در نشست خبری جشنواره فردخت گفت: با نگاه علمی به وضعیت جامعه و بانوانمان اقدامات خودمان را در قالب بستههای پژوهشی باید انجام دهیم.
وی افزود: کار را قرار است که به صورت قوی شروع کنیم تا کار اثر بخشی داشته باشد. شبکه طراحان لباس را به صورت سازمانی در بیاوریم که شبکهای رفتار کنند. ما ظرفیتهای خوبی را در خانمهای طراح داریم.
جزئیات برگزاری جشنواره فردخت / آثار برگزیده به مرحله تولید خواهد رسید
رییس سازمان بسیج جامعه زنان گفت: در ۳۲ استان جشنواره فردخت انجام شد و ما به ۵۳۲۷ اثر در قالب برنامه نهایی رسیدیم.
وی ادامه داد: آثار مورد بررسی قرار گرفت و داوری شد و طرحهای برگزیده در جشنواره انتخاب شده است. آثار برگزیده جشنواره به مرحله تولید خواهد رسید. امیدواریم عرضه محصولات مد و لباس جشنواره فردخت به تولید و بازار برسد.
تولید به دلیل استفاده از محصولات چینی آسیب دیده است
حیدر زاده بیان کرد: دستگاهها باید به تولیدکنندگان امتیاز بدهند. با این کار جهش تولید در پوشاک کشور رخ میدهد. دستگاهها باید بصورت جزیرهای عمل نکنند بلکه بهم دیگر متصل باشند.
لباسهای پوشیده در ایران باستان در زمان ساسانیان برای قشر بالای جامعه بوده است
رییس سازمان بسیج جامعه زنان اظهار کرد: جریان مد و لباس دو فرایند اقتصادی و نگاه فرهنگی دارد که فرهنگ مهمتر است. جریان ارزشی با در زمینه مد و لباس کم رنگ شده است.
وی افزود: زن اصیل ایرانی در دوران باستان هرچه ثروتمند و مرفهتر بود پوشش کامل تری داشته است. زن ایرانی قبل و بعد از اسلام ذات عفیف داشته است.