جنگ با بیمارستانها؛ جنایت هولناک رژیم صهیونیستی در غزه


حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی در شهر غزه، جدیدترین نمونه از استراتژی این رژیم در تخریب و انهدام مراکز درمانی و بهداشتی در این باریکه تحت محاصره است.
بیمارستان المعمدانی الاهلی شهر غزه که با نام بیمارستان باپتیست هم شناخته میشود، بهعنوان آخرین بیمارستان کاملا فعال این شهر، صبح یکشنبه، ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ درپی حمله موشکی رژیم صهیونیستی از کار افتاد.
بیمارستان المعمدانی از اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) تاکنون پنج بار هدف حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت.
این جنایت در میانه تشدید و گسترش حملههای جنایتکارانه ارتش رژیم صهیونیستی علیه غزه انجام شد.
حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی که بیماران، کادر درمان و آوارگان را در خود جای داده بود، قربانی مستقیمی برجای نگذاشت.
فقط یکی از بیماران آسیبدیده از ناحیه سر در جریان تخلیه بیمارستان در ۲۰ دقیقه، براساس هشدار صادرشده ازسوی ارتش رژیم صهیونیستی جان خود را از دست داد.
براساس گزارشها، بخشهای اورژانس و پذیرش بیمارستان المعمدانی بهشدت آسیب دیدند؛ در عین حال گزارشهایی از تخریب آزمایشگاه ژنتیک این بیمارستان نیز گزارش شده است.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد که داروخانه بیمارستان المعمدانی که اکنون خارج از خدماتدهی است، نیز تخریب شده است.
رئیس بیمارستان المعمدانی گفت: کودکی که در حین تخلیه بیمارستان جان خود را از دست داد، به دلیل کمبود اکسیژن و سرمای شدید جان خود را از دست داد.
براساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین، درپی از کار افتادن بیمارستان المعمدانی، بیماران به سه بیمارستان نیمهفعال شهر غزه منتقل شدند.
حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعدانی براساس الگوی بیاساس و بیمدرک استفاده نظامی مقاومت فلسطین از مراکز درمانی انجام شد؛ این در حالی است که مقاومت فلسطین این ادعاها را رد کرد و رژیم صهیونیستی تاکنون مدرکی در اثبات این ادعاها ارائه نکرده است.
جنایت علیه بیمارستان المعمدانی غزه بخشی از کارزار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه بخش بهداشت، درمان و پزشکی غزه است؛ کارزاری که چندی پیش با قتلعام ۱۵ پزشک و امدادگر فلسطینی بهشدت جنجالبرانگیز شد.
تشدید حملههای رژیم صهیونیستی به پزشکان، امدادگران و بیمارستانها در غزه افزایش یافته که گسترش عملیات نظامی این رژیم در عمق غزه، آوارگیهای عظیمی را درپی داشته است.
براساس گزارش سازمان ملل، در سه هفته گذشته حدود ۴۰۰ هزار نفر در غزه مجددا آواره شدند و بیمارستانها بهعنوان پناهگاههای آوارگان بیش از هر زمانی مورد استفاده قرار گرفتهاند.
در حالی که مراکز بهداشتی در سراسر غزه به دلیل کمبود دارو و تجهیزات تحت فشار هستند، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که مقامهای صهیونیست دسترسی به بیمارستانهای الاهلی و اندونزی را رد کردند.
الاهلی یکی از معدود بیمارستانهای فعال در سراسر غزه بود که روزانه هزار بیمار را درمان میکرد؛ محاصره مجتمع درمانی الشفاء، بزرگترین بیمارستان این منطقه در شمال غزه نیز در شرایط مشابهی قرار دارد.
سازمان بهداشت جهانی ماه گذشته گزارش داد که ۳۳ بیمارستان از ۳۶ بیمارستان غزه آسیب دیدهاند و فقط ۲۱ بیمارستان تا حدی فعال هستند.
سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که بیمارستانهای غزه نیز با کمبود قریبالوقوع دارو مواجه هستند، زیرا رژیم صهیونیستی ارسال کمکها را برای شش هفته متوالی مسدود کرده است.
تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت، اظهار کرد: بیمارستانها تحت قوانین بشردوستانه بینالمللی محافظت میشوند؛ حملهها به بخش مراقبتهای بهداشتی باید متوقف شود.
انتهای پیام/