خبرگزاری میزاندسته بندی: جامعه ، آموزش،‌ محیط زیست و میراث فرهنگی

تقویت فضای گفت‌وگو در دانشگاه‌ها منجر به حل بسیاری از مسائل جامعه می‌شود

تقویت فضای گفت‌وگو در دانشگاه‌ها منجر به حل بسیاری از مسائل جامعه می‌شود

یک دانشجوی دانشگاه بوعلی سینا دغدغه دانشجو را مشکلات کشور دانست و گفت: دیدار و ارتباط مسئولین با دانشجویان به شکل‌گیری فضای گفتمان و رفع مشکلات منجر می‌شود.

خبرگزاری میزان

نرگس صالح نیا دانشجوی دانشگاه بوعلی سینا که به‌عنوان نماینده بسیج دانشجویی استان همدان در نشست صمیمانه رئیس قوه قضاییه با دانشجویان سخنرانی کرد در گفت‌وگو با میزان گفت: دیدار و ارتباط با دانشجویان در واقع یک رویکرد دو سربرد محسوب می‌شود و زمینه تقویت فضای گفتمان در دانشگاه‌ها شکل گرفته که نتیجه آن حل بسیاری از چالش‌ها و مشکلات خواهد بود. دغدغه‌های دانشجو مشکلات جامعه است. پس شنیدن آن به حل بسیاری از مشکلات و چالش‌های جامعه ختم می‌شود.

وی تاکید کرد: رئیس قوه قضاییه با شنیدن دغدغه‌های دانشجویان در سطح استان یک سری از اطلاعات جدید و چالش‌ها و یا مشکلات موجود در استان همدان را شنیده و با آنها آشنا شد. از آنجایی که دانشجو بدون وابستگی به حزب یا گروهی اقدام به صحبت می‌کند بنابراین شفاف‌سازی خواهد شد. بیان آزادانه مسائل نکته ارزنده برای مسئولان محسوب می‌شود، زیرا روند اداری و بسیاری از موارد اجازه مطرح شدن برخی از چالش‌ها و یا مشکلات را نمی‌دهد.

صالحی نیا جلسات پرسش و پاسخ را نقطه قوت نشست صمیمانه رئیس قوه قضاییه و دانشجویان دانشگاه بوعلی خواند و تاکید کرد: مطالبه‌گری آن هم از سوی دانشجویان که با جامعه ارتباط مستقیم دارند بسیار مهم است، هدف تنها سوال نیست بلکه پیگیری مسائل، دغدغه‌ها و مطالباتی است که مطرح شده است.

وی همچنین از کبمود وقت در جلسه دانشجویان بوعلی با رئیس قوه قضاییه گلایه کرد و گفت: برای بیان دغدغه‌ها و مطالبات دانشجویی با رئیس قوه قضاییه نیازمند زمان بیشتری بودیم، اما با توجه به محدودیت زمانی سفر و مسئولیت رئیس قوه قضاییه، همین زمان هم ارزشمند بود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا