اقدامهای انجام شده در سال ۳ گذشته برای داوطلبان هلال احمر برابر با ۱۰۰ سال گذشته است/۴ دغدغه اصلی داوطلبان هلال احمر

گفتوگو|

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر از جذب ۲ هزار و ۵۰۰ نفر داوطلب در آینده خبر داد و جذب، بیمه، مسکن و نداشتن پشتیانی حقوقی را از مهمترین دغدغههای داوطلبان هلال احمر دانست.
هشتم ماه می، مصادف با ۱۸ اردیبهشت روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر در سطح جهان نامگذاری شده است، در آستانه این روز به گفتوگو با بابک محمودی، رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر پرداختیم.
بابک محمودی، رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر در گفتوگو با میزان به بیان دغدغههای داوطلبان جمعیت هلال احمر پرداخت و گفت: اقدامهایی که در سال ۳ گذشته برای داوطلبان صورت گرفته برابر با ۱۰۰ سال گذشته است. داوطلبان بالغ بر صد سال بدون بیمه بودند و این در حالی بود که در کنار جادهها، در عملیاتهای کوهستان و سیلاب خدمت میکردند و آسیب میدیدند، اما متاسفانه هیچگونه حمایت و پشتیبانی نداشتند. خوشبختانه این افراد از ۱۴۰۱ تحت پوشش بیمه قرار گرفتند و در حال حاضر همه این عزیزان دارای بیمه هستند. همچنین در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ برنامه جذب را برای اولین بار برای داوطلبان پیاده کردیم و بالغ بر ۵ هزار و ۵۰۰ نفر را برای پایگاههای جادهای جذب کردیم که در حال حاضر دارای حقوق و مزایا هستند و به امید خدا هر سال وضعیتشان بهتر میشود.
وی ضمن اشاره به اینکه سال گذشته در پشتیبانی از معیشت کارکنان جمعیت هلال احمر به ویژه به داوطلبان و به خصوص از نظر مالی خدماتی ارائه شد که در ۱۰۰ سال گذشته سابقه نداشته است، ادامه داد: ریاست جمعیت و مجموعه معاونان هلال احمر در رابطه با معیشت کارکنان دغدغدهمند هستند و سال گذشته پشتیبانیها در این زمینه به بهترین شکل انجام شد، امسال نیز انجام این کار را آغاز کردیم، کمکهای معیشتی که از عید نوروز تا الان به داوطلبان صورت گرفته شاید برابر با کل حقوقشان در سال ۱۴۰۲ بوده که اقدام بسیار خوبی است و امیدواریم ادامه پیدا کند.
برنامه هلال احمر برای جذب ۲ هزار و ۵۰۰ نفر
رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه برنامه جذب ۲ هزار و ۵۰۰ نفر دیگر را نیز داریم که باید مشکلهای اداری، حقوقی و مجوزش حل شود، افزود: امسال بالغ بر ۸ هزار نفر از داوطلبان را در پایگاههایمان به کار میگیریم.
محمودی در رابطه با دغدغههای داوطلبان با اشاره به اینکه داوطلب پشتیبانیهای حقوقی را ندارد و باید به دستگاهی متصل باشد و از آنجا حقوق بگیرد تا چنانچه اتفاقی افتاد یا خطایی از او سر زد دستگاه بتواند از نظر حقوقی از آن فرد پشتیبانی کند، بیان کرد: از این رو باید اقدامهایی انجام دهیم تا افرادی که در عملیاتهای شرکت میکنند پشتیبانیهای حقوقی خوبی را به دست آورند. البته قانون بسیار خوبی در برنامه توسعه هفتم تصویب شده که باید ابلاغ شود و اگر به امید خدا از امسال اجرا شود و منابعش در اختیار ما قرار گیرد مشکلهای داوطلبان ما را تا حد زیادی بر طرف میکند.
وی ضمن بیان اینکه عمدهترین دغدغه داوطلبان جذب در هلال احمر است که به امید خدا در برنامه ما است، توضیح داد: دغدغه دیگر داوطبان بیمه است که به لطف خدا شرایط بسیار خوبی پیدا کرده و برای نیروهای شرکتی نیز از سال گذشته بیمه تکمیلی داشتیم که کمک بزرگی از نظر پشتیبانی و دغدغههای زندگی و معیشتی داوطلبان است.
رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر ضمن اشاره به اینکه بحث دیگر داوطلبان مسکن است، عنوان کرد: لازم است اقدامی صورت گیرد و دولت در این زمینه به ما کمک کند، در همه استانها زمینهایی برای مسکن اختصاص داده و وام مسکن داده شود و اگر این اقدام انجام شود بسیاری دغدغههای این افراد از بین میرود چرا که مسکن امروز یکی از بزرگترین مشکل جوانان است که البته در قانون به خوبی دیده شده و منتظر پشتیانی برای اجرایش هستیم.
انتهای پیام/