خبرگزاری میزاندسته بندی: بین‌الملل- جهان ، آمریکا و اروپا

ادعای انگلیس درباره بازداشت ۷ تبعه ایرانی به اتهام تروریسم

ادعای انگلیس درباره بازداشت ۷ تبعه ایرانی به اتهام تروریسم

پلیس انگلیس ۷ تبعه ایرانی را به اتهام آنچه ظن اقدام تروریستی خوانده شده، بازداشت کرد.

خبرگزاری میزان

پلیس ضدتروریسم انگلیس مدعی شده که روز شنبه، ۱۳ اردیبهشت، ۵ نفر از جمله ۴ نبعه ایرانی را به اتهام آنچه ظن اقدام تروریستی خوانده شده، بازداشت کرد

پلیس متروپولیتن لندن روز یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت، با انتشار بیانیه‌ای مدعی شد که این بازداشت‌ها در لندن، سویندون و منطقه منچستر بزرگ انجام شده است.

بیانیه پلیس متروپولیتن مدعی است: این بازداشت‌ها مربوط به «یک توطئه مشکوک برای هدف قرار دادن یک مکان خاص» بوده‌اند.

بنا بر گزارش ادعایی رسانه‌های انگلیسی، افراد بازداشت‌شده که بین ۲۹ تا ۴۶ سال سن دارند، به اتهام آنچه «آماده‌سازی برای یک اقدام تروریستی» خوانده شده، بازداشت شدند و همچنان در بازداشت به‌سر می‌برند.

دومینیک مورفی، رئیس فرماندهی مبارزه با تروریسم پلیس متروپولیتن، ادعا کرد: این یک تحقیق سریع است و ما از نزدیک با افراد حاضر در محل همکاری می‌کنیم تا آنها را در جریان امور قرار دهیم.

به ادعای وی، تحقیقات هنوز در مراحل اولیه خود است و ما در حال بررسی مسیر‌های مختلف تحقیق برای ایجاد هرگونه انگیزه بالقوه و همچنین شناسایی این موضوع هستیم که آیا ممکن است خطر بیشتری برای عموم در ارتباط با این موضوع وجود داشته باشد یا خیر.

در همین حال پلیس متروپولیتن در بیانیه‌ای دیگر مدعی شده که در عملیاتی جداگانه در همان روز، ۳ تبعه ایرانی را در لندن به‌عنوان بخشی از آنچه تحقیقات ضدتروریسم خوانده شده، بازداشت کرده است.

بازداشت این افراد در حالی صورت می‌گیرد که فرانسه نیز به‌تازگی ۲ شهروند ایرانی را با مطرح کردن اتهام‌های واهی بازداشت کرده است.

اسماعیل بقایی، سخنگوی دستگاه دیپلماسی درباره بازداشت این ۲ شهروند (شاهین حزمی و مهدیه اسفندیاری) در فرانسه، گفت: این یکی از تناقض‌هایی است که کشور‌های اروپایی باید به آن پاسخ دهند؛ بازداشت شهروندان دیگر کشور‌ها به‌دلیل اعتراض به نسل‌کشی نقض هنجار‌های بین‌المللی و آزادی بیان و نوعی همراهی و همدستی با جنایت‌های در حال وقوع است.

وی اظهار کرد: هر دو مورد را از مقام‌های فرانسه پیگیری کردیم؛ با دیدار کنسولی برای خانم اسفندیاری موافقت شد؛ این دو شهروند ایرانی مرتکب هیچ جرمی نشدند.

بقایی تاکید کرد: وظیفه ما به‌عنوان وزارت امور خارجه پیگیری وضعیت ایرانیان خارج از کشور است؛ از طریق سفارت در پاریس و سفارت فرانسه در ایران موضوع حزمی و اسفندیاری را پیگیری کردیم؛ باید از فرانسه بخواهیم به تعهد‌های بین‌المللی خود درباره حقوق بشر احترام بگذارد و از این موضوع استفاده ابزاری برای اهداف سیاسی نکند.

انتهای پیام/ 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا