خبرگزاری میزاندسته بندی: بین‌الملل- جهان ، سیاست خارجی

آیین اختتامیه سی‌ویکمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران؛ رئیس سازمان انرژی اتمی: صنعت هسته‌ای ایران وارداتی نیست و با تلاش متخصصان داخلی به پیش می‌رود

آیین اختتامیه سی‌ویکمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران؛ رئیس سازمان انرژی اتمی: صنعت هسته‌ای ایران وارداتی نیست و با تلاش متخصصان داخلی به پیش می‌رود

آیین اختتامیه سی ویکمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، جمعی از روسا و اساتید دانشگاه‌ها، نخبگان، پیشکسوتان و مدیران ارشد صنعت هسته‌ای برگزار شد.

خبرگزاری میزان

آیین اختتامیه سی ویکمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران روز پنج‌شنبه، ۲۵ اردیبهشت با حضور محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی، جمعی از روسای دانشگاه‌ها، پیشکسوتان و مدیران ارشد صنعت هسته‌ای، نخبگان، اساتید دانشگاه‌ها و دانشجویان برگزار شد. 

آیین اختتامیه سی‌ویکمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران

در این آیین از مقالات برتر سی‌ویکمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نیز پیشکسوتان حوزه علوم و فناوری هسته‌ای تقدیر شد. 

آیین اختتامیه سی‌ویکمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران

 

اسلامی: همه اقدام‌های ایران در چارچوب آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بوده است

 

محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی پنج‌شنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ در اختتامیه سی‌ویکمین کنفرانس ملی هسته‌ای در مشهد، اظهار کرد: از برگزارکنندگان و شرکت‌کنندگان کنفرانس قدردانی می‌کنم؛ این مشارکت کمک می‌کند کار و تلاش خود را مصصم‌تر دنبال کنیم.

وی با بیان اینکه ملت ایران در طول تاریخ تعیین‌کننده بوده است، اظهار کرد: سنت الهی است که ملت‌ها در مسیر پیشرفت و عدالت حرکت کنند و ملت ایران این افتخار را دارد در سمت درست تاریخ ایستاده است؛ همه اقدام‌های دشمنان با شکست مواجه شد، چراکه مردم ایران مسیر پیشرفت را سرلوحه قرار دادند.

رئیس سازمان انرژی اتمی در ادامه تصریح کرد: ترامپ در مناظره با هیلاری کلینتون افشاگری کرد که کل تروریست‌ها را تجهیز کرده‌اند، تروریست‌هایی که ماموریت داشتند نقشه خاورمیانه را تغییر دهند؛ اکنون به این تروریست‌ها می‌گویند انتخاب درست کردید و در کنار ما قرار دارید.

اسلامی با اشاره به اینکه تداوم بهره‌برداری از ثروت ملت‌ها دلیل رویکرد یادشده غربی‌هاست، گفت: این چهره واقعی منطقه است، بیش از ۵۰ هزار زن و کودک به خاک و خون کشیده شدند تا اینها بتوانند غارتگری کنند؛ مردم ایران در مقابل آنها ایستاده است.

معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: قانون کنگره آمریکا می‌گوید کشوری که غنی‌سازی و بازفراوری کند یا آب سنگین داشته باشد باید حتما با این کشور قرارداد داشته باشد؛ ملت ایران صنعت هسته‌ای خود را عاریه نگرفته بلکه با تلاش متخصصان خود ایجاد کرده است.

اسلامی خطاب به مخالفان صنعت هسته‌ای ایران گفت: مشخص است شما به جایی نرسیدید و نخواهید رسید؛ سیاست خارجی ایران بر مبنای تعامل و گفت‌و‌گو است و  با زبان زور و تهدید میانه‌ای ندارد؛ تعامل با ایران باید براساس احترام متقابل باشد؛ ایران بر این مبنا مسیر خود را دنبال می‌کند.

وی در تشریح شفافیت صنعت هسته‌ای کشور گفت: هیچ‌گونه اقدام اعلام‌نشده و مخفی نداشتیم، بلکه همه اقدام‌های ما در چارچوب آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بوده است و زمان بیشتر از این به آژانس اجازه نمی‌دهد که از مراکز هسته‌ای ایران بازدید کند.

به گفته اسلامی، اطلاعات این تعداد بازرسی تاییدشده هم در سایت آژانس ثبت است؛ ۲۵ درصد بازرسی‌های آژانس از ایران انجام شده که بیشتر از دیگر کشورهاست؛ این استاندارد دوگانه علیه مردم ایران اقدام کهنه و نخ‌نمایی شده است؛ اهداف ما کاملا روشن است مردم ما همیشه پیشرو بودند؛ برای ما مهم پیشرفت و رفاه ملت است و براساس ظرفیت قابل ملاحظه پس از این رشد تصاعدی خواهد داشت.

رئیس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: تعامل ما با دانشگاه‌ها تغییری محسوس داشته است؛ مسیر انتخاب‌شده نشان می‌دهد این تغییر‌ها می‌توانند اثربخشی داشته باشند؛ امیدواریم از گسترش تعاملات دانش‌بنیانی یک حرکت سریع‌تر برای پیشرفت داشته باشیم و بتوانیم در سال‌های آتی یافته‌های روزامدتری را داشته باشیم.

اسلامی ابراز امیدواری کرد که توسعه رادیودارو‌ها در ایران بتواند سهم بیشتری برای خدمت به مردم و نقش‌آفرینی در دنیا برای ایران فراهم کند.

معاون سازمان انرژی اتمی: علم هسته‌ای راه‌حل تمام اقدام‌ها در سطح جهان است

 

جواد کریمی ثابت، معاون سازمان انرژی اتمی و رئیس مرکز ملی نظام کیفیت و استاندارد‌های اتمی ایران، پنج‌شنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مراسم اختتامیه سی‌ویکمین کنفرانس ملی هسته‌ای، اظهار کرد: سی‌ویکمین کنفرانس ملی علوم و فنون هسته‌ای در حالی برگزار شد که بیش از ۵۰۰ مقاله دریافت شده که حدود ۳۸۰ مقاله از این تعداد پذیرفته شد؛ ۱۳ محور کنفرانس در قالب ۳۰ نشست تخصصی برگزار شد.

وی در ادامه گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان حضور خوبی در این دوره از کنفرانس داشتند؛ این حضور در کنفرانس‌های آینده بیشتر خواهد شد.

معاون سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه امروز جهان با تغییر‌های آب‌وهوایی، امنیت انرژی، کمبود منابع آب و … مواجه است، گفت: در همه موارد گزارش‌ها این است که فناوری هسته‌ای گزینه خوبی برای این چالش‌هاست؛ گزارش‌های مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشان می‌دهد که استفاده از فناوری هسته‌ای در امنیت غذایی بدون فناوری هسته‌ای ممکن نیست؛ آژانس می‌گوید که علم هسته‌ای راه‌حل تمام اقدام‌ها در سطح جهان است.

کریمی ثابت تصریح کرد: فناوری هسته‌ای یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است، اما نکته کلیدی این است که برای توسعه فناوری هسته‌ای مهم‌ترین ابزار نیروی انسانی است.

وی تاکید کرد: سازمان انرژی اتمی نگاه خاصی به جدب نیروی انسانی داشته است؛ سیاست حمایت از پایان‌نامه‌ها و تعامل با دانشگاه‌ها در دستور کار بوده است و سازمان انرژی اتمی با جدیت سیاست در‌های باز، نو‌آوری‌های باز را دنبال کرده است.

تجلیل از پیشکسوتان صنعت هسته‌ای در آیین اختتامیه سی‌ویکمین کنفرانس هسته‌ای ایران

 

در آیین اختتامیه سی‌ویکمین دوره کنفرانس هسته‌ای ایران که با حضور محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در حال برگزاری است، از پیشکسوتان صنعت هسته‌ای تقدیر و قدردانی شد.

انتشار بیانیه توسط شرکت‌کنندگان در سی و یکمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران

 

در آیین اختتامیه سی‌ویکمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران بیانیه‌ای توسط شرکت‌کنندگان منتشر و توسط دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد قرائت شد.

بیانیه پایانی شرکت‌کنندگان سی‌ویکمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران به شرح زیر است:

جناب آقای مهندس اسلامی، معاون محترم رئیس جمهور و ریاست سازمان انرژی ایران
جناب آقای دکتر کریمی ثابت، ریاست محترم انجمن هسته‌ای ایران

با سپاس از هماهنگی و میزبانی ارزشمند انجمن هسته‌ای ایران، سازمان انرژی اتمی و پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای؛ ما شرکت‌کنندگان کنفرانس ملی علوم و فنون ایران که از ۲۳ تا ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در شهر مقدس مشهد برگزار شد، قدردانی عمیق خود را از تمامی دست‌اندرکاران این رویداد علمی ملی اعلام می‌داریم.

این کنفرانس با محوریت تمامی شاخه‌های علوم و فنون هسته‌ای، میزبان ارائه مقالات وزین و کارگاه‌های تخصصی باکیفیتی بود که با مشارکت حداکثری دانشگاه‌های سراسر کشور (حدود ۳۰دانشگاه) و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های علمی آنان، فضایی پویا و الهام‌بخش برای تبادل دانش و نوآوری ایجاد کرد. حضور چهره‌های برجسته علمی و همکاری بی‌وقفه نهاد‌های میزبان، جایگاه این رویداد را به‌عنوان نقطه عطفی در پیشرفت علوم و فنون ایران تثبیت نمود.

ما هزار و ۲۰۰ شرکت‌کننده این کنفرانس، از میزبانی مثال‌زدنی در هتل‌های مجهز و برنامه‌ریزی دقیق برگزارکنندگان که امکان بهره‌وری حداکثری از محتوای علمی را فراهم آورد، قدردانیم.

همچنین، حضور فعال تمامی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور نشان داد که همگرایی ملی در مسیر توسعه علمی، امری دست‌یافتنی وضروری است.

برگزاری این رویداد نه تنها بستری برای معرفی آخرین دستاورد‌های علمی ایران بود، بلکه گامی بلند در جهت تقویت همکاری‌های بین‌رشته‌ای و هم‌راستایی نهاد‌های علمی با اهداف کلان کشور محسوب می‌شود.

جناب مهندس اسلامی عزیز
برگزاری این رویداد در سطح عالی، همراه با برنامه‌ریزی دقیق، میزبانی شایسته و محتوای علمی غنی، نه تنها گامی بلند در جهت توسعه دانش هسته‌ای و رشته‌های مهندسی مرتبط بود، بلکه با ایجاد انگیزه و امید در نسل جوان و دانشجویان این حوزه، آینده‌ای درخشان را برای پیشرفت‌های علمی و فناوری کشور ترسیم کرد.

این اقدامات ارزشمند، نشان‌دهنده تعهد سازمان انرژی اتمی ایران به رشد علمی و تربیت نیرو‌های متخصص و نوآور است که بی‌شک نقش بی‌بدیلی در خودکفایی و اعتلای ملی ایفا خواهد کرد.

امید است با تداوم چنین همایش‌های اثرگذار در سطح ملی و برگذاری دومین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای در سال آینده در کشور، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر استعداد‌های جوان در عرصه‌های هسته‌ای به‌ویژه انرژی هسته‌ای برای کاهش ناترازی انرژی در آینده باشیم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا