اخبار اجتماعیخبرگزاری تسنیم

آغاز امتحانات نهایی از فردا/ توصیه‌هایی برای دانش‌آموزان

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه دوازدهم از روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ با درس «تعلیمات دینی ۳» آغاز می‌شود و تا ۲۲ خرداد ادامه دارد. همچنین امتحانات پایه یازدهم نیز از روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت آغاز شده و تا ۱۹ خرداد برگزار خواهد شد.

امتحانات پایه یازدهم در روزهای فرد و پایه دوازدهم در روزهای زوج برگزار می‌شود این برنامه به دانش‌آموزانی که می‌خواهند ترمیم نمره انجام دهند یا در امتحانات دو پایه شرکت کنند، نیز کمک خواهد کرد.

دانش‌آموزان پایه یازدهم در ۶ درس و پایه دوازدهم برای ۱۲ درس امتحان نهایی دارند.

به گفته محسن زارعی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش، دروس سنگین‌تر در ابتدای جدول امتحانات قرار گرفته‌اند تا دانش‌آموزان آمادگی بیشتری داشته باشند و با انرژی بیشتری بتوانند مطالعه کنند.

فرآیند برگزاری آزمون‌ها از ساعت ۷ صبح آغاز می‌شود و آزمون رأس ساعت ۷:۳۰ برگزار خواهد شد. درهای حوزه‌های امتحانی ساعت ۷:۲۰ بسته می‌شود و پس از آن هیچ دانش‌آموزی اجازه ورود به جلسه امتحان را نخواهد داشت.

در صورت تأخیر (بعد از بسته شدن درب حوزه)، برای دانش‌آموز غیبت ثبت خواهد شد و اجازه ورود به جلسه آزمون را ندارد.

دانش‌آموزان برای دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی باید به این نکات توجه داشته باشند:

دانش‌آموزان سال جاری کارت ورود به جلسه را از مدرسه محل تحصیل دریافت کنند.

عدم ارائه کارت ورود به جلسه آزمون توسط مدیران مدارس، اعم از دولتی یا غیردولتی، تحت هر عنوانی از جمله دریافت هرگونه وجه یا سایر موارد، اکیداً ممنوع است.

دانش‌آموزانی که برای ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی ثبت‌نام کرده‌اند، دو کارت مجزا از مدرسه محل تحصیل دریافت می‌کنند.

داوطلبان غیر دانش‌آموز که در کنکور ثبت‌نام کرده‌اند کارت خود را از سامانه my.sanjesh.org  یا my.medu.ir دریافت کنند.

وزارت آموزش و پرورش همچنین اعلام کرده است که هماهنگی‌های لازم انجام شده و برق حوزه‌های امتحانات نهایی قطع نخواهد شد.

دانش‌آموزان در بدو ورود به حوزه‌های آزمون بازرسی بدنی می‌شوند و این بازرسی  با راکت انجام می‌شود همچنین تمام مراکز آزمون مجهز به سیگنال‌یاب برای کشف وسایل ارتباط الکترونیک هستند.

برای مطالعه و آمادگی بیشتر به منظور حضور در امتحانات نهایی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش به دانش‌آموزان توصیه کرد: باید بدانید از هر فصل کتاب درسی، کدام مباحث قرار است مورد ارزشیابی قرار بگیرد به‌منظور ملموس‌تر کردن این موضوع، بسته‌های یادگیری با همکاری گروه‌های آموزشی تولید شده است که به‌طور خاص در آن گفته می‌شود در این درس منظور از این مباحث چیست. این بسته‌ها به دانش‌آموز کمک می‌کند تا آمادگی پیدا کند و با نوع سوالات امتحانات نهایی آشنا شود و دیگر برایش ناآشنا نباشد.

چارچوب طراحی سوالات کاملاً بر اساس کتاب درسی و اهداف برنامه درسی است و این را به همه طراحان می‌گوییم که از این چارچوب عدول نکنند.

دانش‌آموزان راهنمای عمل ارزشیابی را از اینجا مشاهده کنند.

دانش‌آموزان توجه داشته باشند که حتما به صورت خوش خط و خوانا پاسخ‌ها در برگه امتحانات نهایی بنویسند تا به علت بدخطی و نامنظم بودن، تصحیح‌کننده پاسخ را اشتباه تشخیص ندهد.

در امتحانات نهایی فقط  پاسخ نهایی مد نظر نیست و هر قسمت از پاسخ یک سؤال، دارای نمره خاصی است، بنابراین به سوالات پاسخ کامل دهید و از خلاصه نوشتن پرهیز کنید.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا