صفحه اصلی زندگی تندرستی

در مصرف این ماده غذایی احتیاط کنید تا آلزایمر نگیرید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرآنلاین، نتایج تحقیقات نشان می‌دهد مصرف بیش از حد چربی‌های اشباع‌شده، گوشت‌ها و غذاهای فرآوری‌شده یکی از ریسک‌فاکتورهای زوال عقل و آلزایمر است.

به گفته محققان، افرادی که به این بیماری عصبی مبتلا هستند، در مقاطعی از زندگی به طور منظم غذاهایی چون گوشت قرمز، سوسیس، ژامبون، پیتزا و همبرگر مصرف می‌کردند.

گوشت قرمز منبع بسیار خوبی از آهن و برای پیشگیری از کم‌خونی ضروری است. با این حال، مقدار بیش از حد آهن در بدن به توسعه رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند که منجر به آسیب و تخریب سلولی می‌شود. آهن تمایل به تجمع در ماده خاکستری مغز دارد، جایی که اختلال شناختی در آن ایجاد می‌شود. محققان توصیه می‌کنند مصرف گوشت قرمز را به یک یا دو بار در هفته محدود کنید یا گوشت گاو را، که با علف تغذیه می‌شود، انتخاب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار مشابه

دکمه بازگشت به بالا